Angående tidigare inlägg - Missförstå mig inte

Fick lite kommentarer och DM’s på Det här (klick) inlägget..(dock bara massa pepp att jag inte behöver göra allt det jag skriver om osv.) jag förstår ju varför, jag är väldigt öppen och direkt med en del känslor som poppar upp. Berättar ofta inte allt men nästintill. När jag skriver just såna här inlägg är det inte att jag känner en prestige i att jag måste göra alla dessa grejer. Att jag försöker leka någon supermamma som springer på events, uppe hela nätterna, går i klackar osv. Jag vill ju liksom inte lura någon att det är lätt, för det är det inte och därför skriver jag såna inlägg.

Det är inte för att jag ska visa en fasad heller som jag gör allt detta. Det är så jag är som person. Innan Todd kom så jobbade jag dubbla jobb, sprang på events, tränade, hade alltid ett super städat hem och satte mig själv först i alla lägen (en aning självisk, japp). Sen Todd kom har det ju blivit annorlunda, han kommer alltid först men ändå har jag haft svårt att släppa på är ju just det här behovet i mig att ständigt jobba och framförallt vara effektiv. Det är just det personlighetsdraget som tar på mig, inte för att jag försöker vara någon super mom utan för att jag blir tokig om jag inte hinner städa, mysa, gå på events och jobba normalt. Jag jobbar verkligen på detta, har ju exempelvis 2-3 dagar i veckan nu som jag jobbar mindre (struntar i att fota,fixa mig och svara på mail som inte är viktiga). Men jag ser inte att det är coolt eller en tävling ”vem jobbar mest”, ”vem har mest städat hem” osv. Jag ÖNSKAR jag kunde slappna av mer. Men det blir bättre för varje dag :)

Vile bara säga det, så summan av kardemumman: jag skriver såna inlägg för att visa er verkligheten till skillnad från instagram och det är ingen prestige i att försöka bolla jobb, privatliv och barn. Om du kan leva med stökigt och njuta av ligga i soffan och mysa hela dagen, gör det! Jag är bara riktigt avis.

Puss

Gillar

Kommentarer

josefinelouise
josefinelouise,
jag är oxå så avis på dom som bara kan lägga sig ner och släppa allt.. jag kan inte det 😟
nouw.com/josefinelouise
Linda
,
Äh jag gillar detta med städningen! 😊 Beundrar oss alla som gillar att ha ordning om sig.
Är själv väldigt pedant och har 2 små och får jobba rätt hårt ibland med att hålla det snyggt/rent överallt, plus ungarna <3 Men jag mår INTE BRA om det är oreda eller ofräscht hemma, så det leder till mycket plock och torkande. Får ändå en ganska skön känsla av städningen i sig (iaf efteråt!) och tycker det känns bra hålla igång, än fastna i soffan 😊 Just nu när jag inte orkar träna så är det ju lite gratisträning också, så ser jag det som! Barnen kan också vara delaktiga, umgänge och städning - två flugor i en smäll 😃
Rebecka
,
Att du ens ska behöva förklara dig... men jag tror det får många att förstå att du faktiskt inte skryter utan bara försöker visa hur mycket du anstränger dig. Du är verkligen en förebild och verkar vara en underbar mamma !! Kram