ångest och självkritisk

Skulle egentligen kika in här och önska er en mysig fredag, men som vanligt hann tankarna flyga iväg till något helt annat. Jag älskar ju att skriva av mig här, vet inte hur många "utkast" inlägg jag har om bråk med B, när jag varit ledsen osv. som jag inte publicerat men bara behövt skriva... Jag har haft lite ångest på senaste, mest för att det känns som jag fastnat lite och vet inte hur jag kommer fram i mina sociala medier. Jag pratade igår med Hanna och sa just då till henne angående en grej hon var lite nervös över. I den här branschen finns det ingen chef som kan hjälpa oss eller säger till när vi kör fast utan vi är själva ansvariga att ta oss vidare och utsätta oss för obekväma situationer för att utvecklas.

Såklart är vi inte ensamma om det utan allmänt som egenföretagare är det svårt då valen ofta ligger hos en själv. Jag har nog blivit lite för bekväm på senare tid. Tackar ofta nej till events eller aktiviteter på kvällar om jag inte vet att många kompisar ska dit, egentligen ska man nog tänka tvärtom.

Sen satt jag tidigt imorse innan jag drog iväg på ett träningspass och gick igenom mailen. Jag jobbar med företag jag bara drömt att jobba med, får förfrågningar om samarbeten från företag jag aldrig trodde skulle vilja jobba med lilla mig. Då släpper ångesten lite, jag gissar att det är viktigt att försöka se det "bra" så det på något sätt tar ut det negativa lite. Det har gått så fort på mindre än 1 år och jag blir ändå stolt när jag kan säga att jag skulle kunna leva enbart på mina socialamedier.


Som sagt var det här bara för att skriva av mig men också till er därute som känner lite samma sak, ibland är det okej att stå still, det är då man kommer uppskatta dom här grejerna man kanske tagit förgivet eller inte behövt kämpa sig till.

Ha en fin fredag <3

Gillar

Kommentarer

Carolinejohansson_
Carolinejohansson_,
Har precis börjat blogga, men förstår verkligen vad du menar med att skriva av sig, det bli som terapi. Men för mig är din blogg verkligen inspirerande, kämpa på! 😊
You go girl!
nouw.com/carolinejohansson_
malinraden
malinraden,
Känner så igen mig, i att sitta och skriva en massa inlägg. Men sen inte publicera, enbart för att få skriva av sig.
Hoppas att du får en fortsatt bra dag!
nouw.com/malinraden