Årets första outfit, Todd’s jetlag och restips

Keps - köpt i Thailand i en butik som heter Jaspal / Jeans (dom som går att stänga och fortfarande sitter skönt) - Här (klick) / topp - Här (klick) / kappa - Här (klick) / skor - gamla från Puma

Undra hur många gånger jag kommer börja mina meningar med årets första haha men här kommer årets första outfit. Väldigt casual men det kan vara för att jag har lite smått klädpanik just nu. Allt går inte på och jag hade behövt kanske en heldag att försöka sätta ihop lite outfits.

Update iallafall angående Todd’s jetlag. Han vaknade idag 04:00 och vi är alltså inne på natt 4 så om det jag fått tips om stämmer (att jetlagen tar lika lång tid som tidsskillnaden att få bort) så är det bara 2 nätter kvar innan vi är back to normal. Efter denna resa tror jag faktiskt inte vi kommer resa med barn på ett tag haha, att har rest med en 1-åring var definitivt inte semester. Sen är det så mycket kring själva resan som måste förberedas. Vi har haft 3 underbara veckor, det har varit så mysigt att se Todd leka på stranden, träffa nya vänner osv. Men nu pausar vi ett tag framåt haha.

Dock funderar jag och B på att boka en resa bara vi två i februari/mars/april (innan bebis 2 kommer) men vi vill inte vara borta mer än 5 nätter så vet inte riktigt vart vi ska åka, har ni några förslag?

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
WOW för kepsen!!
nouw.com/malinhardstahl
OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Så fin outfit 😍
nouw.com/oliwiamichalak
Cia
,
Skulle bara tagit en helt typ i Palma eller dylikt! Varmare än stockholm och de är ändå en stad!
alice
,
polen, amsterdam, new york, paris, barca
emmanatterlund
emmanatterlund,
kepsen är verkligen wow!
nouw.com/emmanatterlund
alvamariee
alvamariee,
älskaar kappan!
nouw.com/alvamariee
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Så himla snygg outift!!
nouw.com/majanilssonlundstrom
oliviamalm
oliviamalm ,
Du passar så bra i keps!
nouw.com/oliviamalm
Anna
,
Barcelona! Fint väder redan i april!
Tip, tips! Där hinner man mycket på 5/6dagar 😃 kram!