Årets mysigaste julbord

Innehåller affiliate-länkar

Igår vankades det julbord med vänner, och hur perfekt väder fick vi inte? Typ en av dom finaste vinterdagarna i år!! Tacksam är bara förnamnet.

Dress - here / shoes - shoes / Coat - sold out

Vi hade bokat ett litet hus på Fåfängan och alltså har ni inte besökt det stället måste ni gå dit. Antingen för julbord eller brunch. Maten var väldigt god (eller ja, jag hann typ inte ens äta upp min tallrik) men utsikten, hallå.. så underbar!

Jag, Toddan och Gudmor <3

Todd's första möte med en mini tomte, väldigt lyckat måste jag säga. och väldigt lyckat överhuvudtaget att ha med Todd. Han hade så himla kul och det var så smidigt just att vi hade huset för oss själva, då kunde ha leka runt fritt och sen äta med oss när han hade lust. också GOALS att alla våra vänner är såna jävla klippor när det kommer till T. Dom hjälper till, underhåller och ja allt där till. Speciellt Josse haha hon är som hans extra mamma <3

Efterrättsbordet är det bästa, håller ni inte med?

Har ni sett något sötare?

När klockan blev två så hade jag en övertrött nerbajsad T att ta hand om (B behövde åka och jobba) så jag slängpussade mitt sällskap hejdå och sprang ned till bilen.
Men kort och gott en jävligt mysig tisdag.

Gillar

Kommentarer

simoneeriksson
simoneeriksson,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jag dööör lite! Så mycket mys ju! Och HUR snygga var ni inte?? 😍
nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229