Ärret och magen en vecka efter kejsarsnittet

kejsarsnitt

För er lite känsliga så bläddra förbi detta inlägg då jag visar upp ärren från kejsarsnittet

Okej, Fyfan va läskigt att lägga upp det här men jag intalar mig själv att det kommer hjälpa mig må bättre och inte bry mig lika mycket. Många inlägg jag gör på bloggen är ju just för min skull, sen är det ju kul om ni också uppskattar det haha ;)

Bilden till vänster är tagen igår, prick en vecka efter kejsarsnittet och bilden till höger dagen innan kejsarsnittet när Hoppsan fortfarande låg i magen. Ändå sjukt hur bra kroppen är på att dra tillbaka sig men jag har ju fortfarande mage kvar, gissar att det tar längre tid med kejsarsnitt då magmusklerna inte får jobba, dom har ju liksom skurit igenom alla lager hud, magmuskler osv.. Önskar att jag fotat dagen efter kejsarsnittet också för inbillar mig ändå att den dragit ihop sig rätt mycket på bara en vecka

Och såhär ser ärret ut. Det såg mycket värre ut i fredags när jag tog bort bandaget. Det ser väldigt fint ut på ena sidan men på höger sida (vänster på bilden) så ser det ut som huden vikt sig? Hoppas iallafall att det inte syns värst mycket sen. Det konstigaste är ändå att det har gjort mer ont på den sidan det ser ”bra” ut på. Eller det bränner (ni som gjort kejsarsnitt fattar) mer på den sidan. Kanske betyder att det läkt fortare.

Är inte alls bekväm just nu... bilden till vänster tog rätt mycket emot att lägga upp. Magen är som en enda degboll nertill. Men har jag ett par höga byxor så syns inte magen alls (så ni som tror att jag är helt platt så har jag ju svarta högmidjade byxor på alla bilder jag tagit, vilket kanske är lite missvisande men man vill ju ändå klä sig så man känner sig bekväm och då får väl vissa tro att jag är helt omänsklig och har snyggaste magen efter så kort tid men då vill jag ändå visa för er som är inne här att så är inte fallet) oj världens längsta parantes haha

Nu ska jag försöka föna håret, sen borsta tänderna. BVC kommer hem till oss idag (hjälp!!) så är lite nervös. Thank god att mamma var här imorse så jag kunde duscha för sen har lillen både kaskadspytt, skrikit och fått eksem på rumpan. Vilket i sin tur lett till att jag haft honom utan blöja för att rumpan ska få vila från blöja = fått kiss och bajs på precis alla handdukar och lite överallt i hemmet haha. Tips till er som ska få killar är att se upp för snoppen när du tar av blöjan, dom kan kissa väldigt långt ;) och bajset kommer också rätt långt haha.

Gillar

Kommentarer

JuliaCJ
JuliaCJ,
Fint inlägg ! Följ mig så följer jag dig!💓
nouw.com/juliacj
asmspang
asmspang,
Förstår helt känslan över snittet, jag är också snittad . 6,5 vecka sedan och har också en sida som känns lite mer och läkt finare..🙈 Håller med dig vad häftigt det är med att magen drar ihop sig så fort! Min första vecka var tyckte jag den drog ihop sig som mest.
Ska bli kul att se din övningar sedan, jag längtar efter att få träna!💕
nouw.com/asmspang
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229