Att behöva egentid

Nyduschad och insmord med all typ av body lotion man kan tänka sig, bästa känslan

Ligger nu i soffan och vilar efter en hektiskt dag som började redan 06:30 imorse, pjuu ibland fattar jag ej hur jag orkar haha särskilt inte med en 2 kg bebis i magen... men fick iallafall 10 minuters massage av min härliga pojkvän så ska inte klaga. Snart blir han upphämtad av några vänner då dom ska dom ut och stöka. Jag ska faktiskt vara hemma själv. Hade först massa inbokat men kände att jag behövde lite egentid.

Jag trivs faktiskt så himla bra i mitt eget sällskap och ser alltid till att försöka få min egentid i form av att rensa garderoben, preppa outfits osv. Men har inte hunnit de i den ro jag velat på senaste så den här kvällen kommer jäkligt lägligt. Så jag ska äta pizza, dricka fanta och äta godis.. kanske sträck kolla någon serie (eller skräckfilm om jag vågar? Blivit så feg på senaste). Imorgon ska jag spela in en vlogg åt er där jag svarar på massa frågor, har fått så många roliga på Insta så ser framemot att spela in den.

Puss alla fina, så glad över er som kikar in här dagligen!

Gillar

Kommentarer

carolinalarsson
carolinalarsson,
Man behöver egentid ibland. Jag tycker också om att vara helt ensam ibland. Det händer inte så ofta, men ibland. Passa på att njuta, snart har du fullt upp 😊 Ha en skön kväll.
nouw.com/carolinalarsson
Taliasblogg
Taliasblogg,
Egentid är guldvärd👌🏼
nouw.com/taliasblogg
Faronsson
Faronsson,
Bästa som finns är egentid! Hoppas att du haft en jätteskön helg💖💖
nouw.com/faronsson