Att fylla år är heligt i vår familj

God morgon och sorry för sen uppdatering, men det är hur bra väder som helst så jag tycker ändå ingen ska vara inne och läsa bloggar den här tiden på sommaren men lite uppdatering kan ni ju få :) och förlåt i förväg för världens bildbomb(!) I fredags firade vi ju som sagt mami som fyllde år. Vi har ju liksom gjort födelsedagar till något "heligt" i vår familj och är väldigt noga med att fira ordentligt. Förra året åkte vi hela familjen till Palma för att fira mamma i en hel vecka om ni minns. Men i år blev det mest mys hemma. Jag och B kom såfort vi var klara från jobbet. Vet inte vad som hände med min fot när vi tog dom här korten haha men fyfan den ser helt konstig ut.

Min moster och hennes man va på besök så va mysigt att få hänga med dom <3 orkar="" inte="" hur="" bruna="" mamma="" och="" pappa="" är,="" jag="" ser="" nästan="" sjuk="" ut="" på="" bilderna="" bredvid="" honom..="" kanske="" borde="" ha="" sminkat="" mig="">

Jag och mamma matchade lite dagen i ära. Hon är så fin min mamma <>

Efter lite skumpa så var det dags att öppna lite paket. Vi alla hade köpt lite smått och gott från Chanel så jag tror hon blev glad. Hon fick bland annat ett par jätte fina guld örhängen från oss och ett matchande halsband från pappa.

Sen innan middagen var det dags för lite chark och rödvin. Är det bara jag som typ kan äta charkisar till middag? Finns inget mysigare än att sitta och plocka i flera timmar.

Trots att vi var väldigt mätta gjorde vi i ordning en riktigt god middag. Helvete vad jag älskar tzatsiki, men andedräkten efter är inte okej haha.. Kunde knappt andas efter men det var de värt. Till efterrätt åt vi prinsesstårta och drack champagne. Åh jag älskar sånna här kvällar med familjen. Vi har haft lyxen att få väldigt härliga middagar på senaste och det är jag så tacksam för <3 nu="" ska="" jag="" springa="" ned="" till="" bryggan="" och="" fika,="" vill="" ju="" som="" sagt="" inte="" sitta="" inne="" en="" dag="" som="" denna="" och="" är="" sjukt="" sugen="" på="" kardemumma="">

PS. Måste också skicka massa kärlek till min mormor som fyller år idag! puss jag saknar dig <>

Gillar

Kommentarer