Att göra vardagen till helg

Alltså det finns nog ingenting mysigare (som jag typ upprepat mer än 100 ggr för er men here we go again) att göra om vardagen till helg. Efter jobbet blev jag upphämtat av B och resten av killarna och vi tog båten till Bullandö.

Väl där tog vi in precis vad vi var sugna på vilket innebär vin,öl, god mat och såklart efterrätt. Min blåbärs paj var dock världens besvikelse.. Hur kan man misslyckas?? Glassen man fick till smakade helt okej men mest vatten.. Tycker inte B's heller va sådär wow god.

Fina killar påväg hem i solnedgången. Jag slutar aldrig njuta av det här.. Solnedgångar är och kommer alltid vara det finaste som finns.

Väl hemma joinade jag dom och sköt lite luftgevär. Det är ju faktiskt rätt kul och tyckte jag var helt okej bra. Jag tyckte jag såg rätt proffsig ut men killarna hävdade motsatsen. Livet på en pinne.

Idag har det varit fullrulle. Var hos doktorn imorse för att jag så ofta blir sjuk, dom visste inte vad det kunde vara men när vi tog pulsen så har jag gått från puls 70 i viloläge till 50 på 1 år vilket inte var så normalt och lite väl lågt. Vi får se vad som kan vara tokigt men förhoppningsvis behöver jag inte oroa mig :) Vid 5-tiden mötte jag upp Josse, Johanna och Alex för träning i Hagaparken (asså hjälp vad otränad jag blivit av några veckors paus) Sen badade vi innan vi gick hem. Saknat bästis och längtar tills när sommaren är över och vi kan hänga i vanlig ordning!!

Nu är vi hos mamma och pappa för att äta middag. Vi ska på äventyr imorgon så sover här. Josse klagade lite på att jag alltid säger att jag ska filma men aldrig gör det så imorgon ska jag bannemig göra en vlogg för hela dagen. Sen får ni kika in och se vad vi ska hitta på under morgondagen.

Gillar

Kommentarer