att prata om sex

Inlägget innehåller reklamlänkar

Kavaj - klick / Shorts - klick / Väska - Balenciaga / Ringar - Syster P/ Skor - klick

Först och främst, god morgon!! Hur mår ni? Min migrän släppte sent igår och vi alla som har migrän vet ju att man får som ett nytt liv efter. jaja det var inte därför jag kikade in här (eller jo delvis) men jag lyssnade på Alice och Biancas podd nyss och var väldigt glad då "alla våra ligg" gästade podden (älskar verkligen deras podd). Älskar också att se eller lyssna på grejer som inspirerar mig, ex. då detta poddavsnitt som inspirerade mig till att skriva det här inlägget, ett inlägg om sex helt enkelt.
För mig är verkligen ämnet sex intressant (kanske inte så att jag pratar om det vid matbordet med mamma och pappa men ni fattar). Jag gillar att prata om det och för jag tycker ju det är SÅ intressant hur alla ser på det och vad olika människor tänder på. Jag har ofta (läs:alltid) djupa konversationer om sex med ett av mina kompisgäng. Det tar kanske 2 sekunder när vi ses innan vi pratar om fantasier man haft, vilka som tänder på otrohet, trekanter och hur man håller igång ett sexliv osv. och insåg idag att jag är väldigt glad att vi varit så öppna. Jag är SÅ bekväm i min kropp och mitt sexliv men hade jag inte kunnat prata om det med någon så vet jag att jag absolut inte hade varit lite bekväm, hade ju tänkt men åh tänk om det bara är jag som tänder på det här, har dom här fantasierna osv. Det är så jäkla viktigt att prata om sex och inte dömma någon för vad man berättar. Vi har nog varit med om en hel del så vi alla har olika berättelser att dela med oss av vilket ofta leder till skratt men också långa diskussioner. Ibland kan det vara skönt att berätta för tjejkompisarna att man råkade prutta under sexet, eller att man har väldigt svårt att komma. Bara en sån grej ska ju vara naturlig att prata om och är dessutom SÅ jäkla vanligt.

Men det är inte bara det jag blivit bekväm med, utan jag har även blivit så bekväm i min kropp (menar väl egentligen fiffi). Jag vet att vi alla inte ser likadana ut nakna och hur annorlunda en fiffi kan se ut från person till person då vi ändå är 6 tjejer i vårat gäng och jag har sett allas och då menar jag varje cm haha. Dom har hjälpt mig att vaxa mig därnere och då ser man ju också en hel del så vi har liksom fått den vetskapen och självklart har det hjälpt mig. Vi har ju verkligen konstaterat att ingen av våra underliv liknar en annans utan alla ser HELT jäkla olika ut, det finns inget "normalt" och det här är något iallafall jag inte fick veta i skolan eller så. Egentligen vet jag inte vart jag vill komma med det här inlägget men typ, våga prata om sex och era kön. Som jag nämnde ovan har jag blivit så mycket mer bekväm och mogen då jag blivit medveten om dessa grejer för att vi varit öppna med varandra. Nu menar jag inte att man ska bresa på benen och visa fiffi om man inte vill det men prata om det, fattar inte varför sex och kön ska vara så jäkla tabu och pinsamt egentligen.

Och glöm inte att lyssna på Alice och Biancas poddavsnitt, HÄR (klick)

Gillar

Kommentarer

Linneastridh
Linneastridh,
Vart är din klocka från? såå fin ✨
nouw.com/linneastridh
lovisawallin
lovisawallin ,
det är en submariner från Rolex <3
nouw.com/lovisawallin
bolander
bolander,
Du är så himla bäst! <3
nouw.com/bolander
lovisawallin
lovisawallin ,
Lycklig
Lycklig,
Så härligt inlägg! varför ska det vara så konstigt och prata om det? Jag är väldigt öppen om andra visar att de vill höra och dessutom öppnar upp sig själv till prat 😊🙃
nouw.com/lycklig
lovisawallin
lovisawallin ,
kul att höra någon som är öppen 😊 fortsätt så!!
nouw.com/lovisawallin
Louiseberghh
Louiseberghh,
Blir så avundjsuk! Vill också ha ett sånt kompisgäng! Tycker sånt där är sååå kul att prata om och nyttigt framför allt för bilden på sig själv och hur olika man är, saknar sånt snack extra mycket efter endometrios diganosen men som sagt, det är ju framför allt fantastiskt roligt 😃😍
nouw.com/louiseberghh
lovisawallin
lovisawallin ,
JA verkligen!! mer sånt snack till oss tjejer (eller killar för den delen också så dom fattar grejen) <3
nouw.com/lovisawallin
Caroline
,
Sååååååå himla bra skrivet!! ☺️👏🏼
lovisawallin
lovisawallin ,