BABY SPRINKLE SURPRISE

Många av er undrar nog vad en baby sprinkle ens är, för det visste nämligen inte jag heller men det är tydligen ett jätte känt begrepp i USA när man ska få sitt andra barn alltså likt en babyshower fast kallad baby sprinkle, makes sense? jaja i lördags trodde jag det skulle bli en helt vanlig dag. B lämnade för jobb vid 8 men lovade att vara hemma till 09 för då skulle vi äta helg frulle ihop. Men istället för att B kom innanför dörren klockan 09 så stod min mamma, min svägerska, B's mamma, hans systrar och min bästis i dörren!! GRÅTKALAS eftersom jag faktiskt planerat en egen liten babysprinkle som pga. omständigheterna inte kunde äga rum, jag hade alltså tänkt fira något efter lilla T kommit istället. MEN OMG va fina människor jag har runt mig.

Mamma som knåpat ihop den här lilla tillställningen hade inte bara bakat utan även gjort en egen ballongregnbåge och en egen blöjtårta som typ var det absolut finaste jag sett. Sa att hon borde byta yrke till partyfixare istället för håller ni inte med om att färgsättningen och ALLT var perfekt?

Dom hade även köpt med sig massa god frukost, fina blommor och såklart hade....

Josse ordnat så jag fick en rosa mjukisdress att ha på mig. Den är köpt på Boohoo men finns tyvärr inte kvar :( Synd för den var både skön och jävligt snygg. ÄLSKAR FÄRGEN

Efter att vi myst i några timmar knackade det på dörren och ja där orkade jag egentligen inte fler överraskningar men tror ni inte dom bokat in massage då? SÅ underbara Lena som jag brukar gå till på Hair&nu stod och knackade på dörren och därefter väntades en timme av hot stone massage.

Dagen var verkligen perfekt, ni kommer få se mer i en vlogg också men jag tog helt ärligt inte fler bilder än detta. Lite tråkigt med att ha det här yrket är att man kanske tar dom bilderna man tänker dela med sig av och sen så försvinner lite dom "privata"bilderna.

Idag har jag varit borta hela dagen med T då B behövde jobba undan lite pappersjobb så han förvandlade hela vårt hus till kontor över dagen. Men nu sitter jag i badet och jobbar medan han nattar T och sen tänkte vi fortsätta jobba lite ikväll fast framför tvn. Jag måste gå igenom veckans schema, särskilt eftersom att den är så kort (pga valborg åker vi ut till landet på torsdag och stannar där till söndag).

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Men gud så underbart och så fint de fixat 😍🌸
nouw.com/johannagrahn
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Det här är ju bara för mysigt alltså! Så himla fina de är, man ska verkligen vara tacksam <3
nouw.com/emmaengstrom
tildablanksvard
tildablanksvard,
men alltså hur mysigt?
nouw.com/tildablanksvard
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men OMG vilken dröm!! Bokstavligt talat!
nouw.com/matildaberlin
agnesvera
agnesvera,
Jättefina bilder! Och ditt rosa sett är magiskt, synd att det inte finns kvar!
nouw.com/agnesvera