Back in the days

God morgon babes, kom över lite bilder igår på min telefon som jag dog åt. Alltså hur liten har man varit? Tänkte iallfall att jag delar med mig lite av dom. Ovan är en bild från när jag tog studenten. 2012 om jag minns rätt och det var kallare än vad det varit på julafton, men det gjorde ingenting det var nog bästa dagen i mitt liv.

Till vänster i Cannes med tjejerna och till höger i Val-d´Isere. Vi åkte varje sommar och vinter någonstans i gymnasiumet. Vi har så många minnen från dom här resorna. Älskar att vi var ett så himla stort tjejgäng (typ 20 stycken). Har inte jätte bra kontakt med alla i dagsläget men faktiskt dom flesta. Kan ju bero på att alla gör sina egna grejer nu och några bor inte kvar i Sverige.

Vi hann även med lite andra resor. Till vänster med bästis i Marbella, hur kul och mysigt att vi sover likadant? // Till höger är jag med Häger i London. Man orkade ju lite mer då så tror vi var ute från onsdagen till lördagen, intensiv men riktigt mysig helg i London. Tror det är enda resan vi gjort bara vi två

Jag jobbade ju också på Hollister under gymnasietiden och lite efter, ser ni mig haha? Det var en rolig tid i livet då man orkade stå i flippflops och säga "hey what's up" till alla som kom in medan musiken dunkade väldigt högt. Kommer också ihåg när bilden åkte ut på Hollisters facebook sida och folk bråkade om att jag inte var blond då min utväxt var så mörk haha

Sen var det dags för en jävla massa skivor. Hittade inga fina bilder från vår skiva tyvärr men ovan ser ni lite olika teman haha. Militär, hippie och såklart en släng av Grease.

Åh balen innan vi tog studenten!! Hur söta var vi?

Sen var det stundentdags. Som jag skrev på bilden längst upp var det den bästa dagen i hela mitt liv. Efter utspringet så styrde vi fest/mottagning hos mig. Trots att jag drog vidare på andra fester stannade dom flesta hos mig. När jag kom hem vid 5-tiden hade polisen varit där och bett mina föräldrar stänga ned festen haha och dom skyllde allt på mig.

Bästis Josse fyllde år och Marco bjöd oss båda till London i födelsedagspresent! Var typ den roligaste presenten någonsin. Minns att vi fick massa ledtrådar en månad innan vi typ kunde klura ut att vi skulle till London. Så rolig resa <>

Jag tror dom här bilderna är tagna efter studenten men till vänster är jag och lill J påväg till 30-års fest, kommer ihåg hur coolt vi tyckte det var när Tiesto, Bingo Rimer m.m. dök upp där haha. Till höger skulle vi på rockfest till någon klubb minns dock inte vilken nu men har för mig att det var Hells.

Bara massa bilder med Josse, blir så när man hänger ihop. Men det blev några vändor till Gotland under vecka 29. Det var inte några tråkiga somrar vi spenderade där. Nu känner jag mig dock lite för gammal för det, men kanske snarare får åka dit med B och några till kompisar, hyra hus och bara gå ut lagom haha. Här gick vi ju ut dag och natt från onsdag-söndag.

Saknar ibland känslan ni vet att "bryta" mot regler. Smita in på klubbar, dricka alkohol på uteserveringar trots man inte var 18 än. Det är inte lika kul nu när man får göra allt "lagligt" , förstår ni vad jag menar? Man är inte liksom busig längre.. men blir alldeles varm av att kolla på dom här bilderna. Verkligen haft flera sjuka år med vänner och familj <3 och="" haft="" så="">

Gillar

Kommentarer