Back to black och upprörda mammor

Jumpsuit Här (klick)

Den här skinn jumpsuiten har hängt alldeles för länge i min garderob utan att få någon uppmärksamhet. Den är verkligen så smickrande så den blir definitivt ett av mina favoritplagg.

Länkar den ovan så ni kan haffa en likadan. Skorna är gamla ifrån Nelly och finns inte kvar.

På tal om något helt annat, sjukt hur upprörda människor blev av mitt inlägg på instagram story där jag sökte efter någon som kunde leka med barnen i sommar... Det är verkligen sjukt hur människor älskar att bli upprörda utan anledning. Det är så typiskt svenskt att "måla" fan på väggen. Så innan dom ens vet vad som gäller har jag alltså sökt efter något som ska slavjobba för en shoutout på Instagram medan jag och B ska sippa på margaritas och sola, för jag hatar att umgås med mina barn, har bara skaffat dom för Instagram haha. Det är ändå roligt att läsa. Varför måste man ifrågasätta så mycket? eller tycka så mycket om andras sätt att leva.

Vi har iallafall fått så många fina människor som skrivit och sökt jobbet, för ja det är ABSOLUT betalt, sjukt att tro något annat haha. Vi ska träffa några olika under veckorna innan sommaren och se vem vi (eller framförallt barnen) klickar bäst med.

Vi flyttar ut till landet i juni-augusti och istället för att Todd ska gå på förskolan så tar vi lite hjälp. Vi (antingen jag , B eller B's familj) kommer alltid finnas på plats men behöver någon som kan hitta på roliga lekar med barnen medan vi behöver jobba. Är så glad att vi kom på den här lösningen så vi kan förlänga sommaren. Todd älskar ju att hänga på landet och det gör vi med.

Gud va jag är glad att jag kommit igång här igen!! Skönt att få skriva av sig lite haha

PUSS

Gillar

Kommentarer

Felwan
Felwan,

Snygg outfit! 😊

nouw.com/felwan
Två Månadslöner,

Kul att ha dig tillbaka här! Har du ingen BH under!? :O

tvamanadsloner.blogspot.com
Jenny
,

Låter ju som en fantastisk lösning för er och barnen! Hoppas ni hittar någon rolig kille eller tjej som kan hänga med barnen när ni jobbar! 💪🏻

tipsochtrend
tipsochtrend,

Älskar jumpsuiten😍 Kika gärna in vår blogg för mer tips, Kram

nouw.com/tipsochtrend
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,

Så sjukt fin outfit och riktigt kul att du är tillbaka!🤩

nouw.com/cassandraharaldsson
Malene
,

Syns det er bra! I tillegg skaper dere en arbeidsplass for noen som vil jobbe/tjene penger i sommer som kanskje plugger/ikke får jobb pga corona så det er jo win-win!

MagdaHamilton
MagdaHamilton,

Älskar din outfit! Så snygg! 😍❤️

nouw.com/magdahamilton
Madeleine,

Så snygg!

www.wimeny.se