bästa lunchen på Motorverkstan och när inspirationen kommer tillbaka

Jag tror inte många som har landställe eller ofta vägarna förbi Djurö kan ha missat Motorverkstan. Det var i lördags jag var där för första gången men hjälp va mysigt ställe. Vi lyckades pricka in lunchen mitt i en vigsel på bryggan också så trots att det var blåsigt var det väldigt mysigt. Jag har sagt det förut men säger det igen, inredningen är så viktig för mig. Klart maten måste vara bra men på något sätt är det ändå en av dem viktigaste faktorerna och det var det även innan jag började blogga.

Är verkligen fylld av kärlek och energi idag känner jag. Allmänt pepp på livet och har på något sätt bara bestämt mig att verkligen satsa på både jobb och blogg det här året. Både två kan vara väldigt påfrestande.

I mitt vardagliga jobb så är det varje dag en hel del nytt som ska köpas in som jag aldrig handlat upp och ibland inte ens hört talas om. Ibland blir det fel och det är oftast när man känner att man har som bäst koll någonting sånt kommer upp så det känns som man hoppar tillbaka flera steg. Oftast är alla projekt vi håller på med också väldigt tidspressade så att lägga tid på att lära sig (om man inte vill sitta varje kväll) hinns inte med.

Bloggen i sig ger ju också lite presentation ångest, verkligen inte alltid men ibland. Jag räknar det delvis som ett jobb då jag ändå tjänar pengar och gör olika samarbeten. Där gäller det ju att konstant uppdatera. Men å andra sidan vet jag inte vad jag skulle göra utan bloggen.

Vart jag vill komma är i alla fall att jag är väldigt tacksam när inspirationen kommer såhär. På onsdag ska jag och bästis filma/fota med Alexander vilket kommer bli döbra. Ska sitta hela kvällen och leta inspiration


Gillar

Kommentarer