Båstad i bilder

Bättre sent eller aldrig eller hur? Nu var det ju mer än en vecka sen vi åkte men tidigt på onsdags morgonen satte jag mig i bilen för att plocka upp tjejerna. Det var kul att se hur mycket bagage alla hade för 4 dagar haha.. girls will be girls. Vi stannade på Max när alla blev hungriga för lunch. Gillar egentligen inte sånna ställen men halloumi burgaren som Josse rekommenderade var faktiskt god men det blir nog sista för i år haha.

Jag och Josse är som två små barn när vi druckit för mycket vatten så det blev en given kiss paus mitt i ingenstans.

Så fort vi kom fram åt vi en riktigt mysig grill middag utomhus och packade upp m.m. När klockan blev lite mer ”okej att dricka” så skålade vi i lite bubbel innan vi tog utan att överdriva flera 100 kort och sen började vi tagga inför första utgången. Det var helt okej kul. Jag har alltid så kul med dessa tjejer så det visste jag om men Peppes var lite tomt på onsdagen.


Vaknade tidigt på torsdagen (kan ha varit för att vi sov 5 stycken i samma dubbelsäng haha var en aning trångt liksom) Jobbade lite, duschade och bloggade. Var precis klar när resten vaknade och då åt vi alla frulle ihop innan vi tog bilen till Hovs Hallar. Ingen vågade bada men det var väl lika bra då det blåste och var kallt men hade varit roligt att hoppa från klipporna. Senare på eftermiddagen dippade alla så vi la oss alla tjejer och myste i sängen innan det var dags för utgång nummer 2 haha.

Några vänner kom över och vi (Oline och Tessan) gjorde i ordning charkbrickor och vi drack vin. ÅH så jävla mysig kväll. När klockan blev sent drog vi såklart till Peppes igen!

Mina fina pinglor <>

Förstår inte hur vi lyckades men vi kom upp rätt tidigt på torsdagen. Gjorde en bil utflykt och sen begav vi oss till Bubbles and Brunch. Asså
helvete va kul det var. Så mycket människor bara men som sagt hade heltgalet kul. Var rätt skönt att vara utan mobil också så fokuserade mest
på drinkarna haha

Efter middagen bestämde vi att göra sällskap med några kill- och tjejkompisar och dra hem till dom för att grilla hamburgare, spela beer pong och börja tagga inför nästa utgång. Väldigt bra val om jag får säga så. Om jag hade åkt hem från Bubbles hade jag inte gått ut igen men vi lyckades hålla igång.
Vi festade på tills en buss kom och hämtade oss för att åka till... kan ni gissa? Peppes haha. FAN va kul det var.

På lördagen var vi lagom slitna kan jag tala om. Vi drog till Bubbles men stannade inte längre än 10 minuter. På tok för mycket folk, gick inte ens att gå omkring så vi bestämde träff med Nisse och Jonte istället så drog vi till Torekov för en väldigt mysig middag. Min byxdress ovan är ifrån Maye förra året

Blir så hungrig när jag ser dom här bilderna då jag hittills bara fått i mig en macka idag... Men det var iallafall väldigt gott och mysigt. Var så jävla bra att avsluta kvällen så. Eller ja jag och Shirin åkte sen hem och kollade serier medan dom andra pinglorna fortsatte festandet. När vi skulle åka hem på söndag kvällen var dom fortfarande fulla haha så jag och Shirran fick agera föräldrar. Vi packade och städade innan vi la fram kläder till dom och lite matsäckar såklart.
Summan av kardemumman var Båstad sjukt kul!Haft en så jävla rolig helg med mina tjejer <>
Vill typ tillbaka innan sommaren är slut men bara ta det lugnt, hyra cyklar och mysa. Häger du kanske är på hihi??

Gillar

Kommentarer