behövde bara skriva av mig...

Hej kompisar, känns som jag knappt hinner uppdatera er vad som händer i mitt liv. Antar att jag helt enkelt inte hinner men därför är det så skönt att kunna visa lite bilder ur min telefon, veckan ur mobilen osv. Ni får ju säga till om det blir tråkigt för nu vet jag att 90 % av inlägget typ är såna inlägg men kände att jag behöver skriva av mig lite innan bara.. Imorse hade jag världens sämsta start på dagen. Jag ska på lunchevent och kom hem så sent igår så hann inte lägga fram kläder dagen innan som jag annars brukar utan behövde gå upp nu på morgonen och jag känner mig själv, jag vet att det inte fungerar, jag hittar ingen inspiration och är bara allmänt stressad. Hittade finally en kavaj att ha på mig men skulle stryka den och vi har inge strykjärn så jag eldade en kastrull och drog den över kavajen (brukar fungera) bara att kastrullen var smutsig så kavajen blev svart. Drog istället på mig en topp och ett par jeans och hör hur jag drar upp ett befintligt hål så mina favvo Levi's dom har ett litet hål vit knät har nu blivit trippelt så stort. Jag gav upp tillslut. Såklart när jag läser det här själv inser jag ju hur töntigt det är men fyfan, jag hatar när jag inte har läget under kontroll. SÅ det var det jag ville säga. Här kommer lite blandade bilder från min mobil

En riktigt ocharmig selfie med fult ljus men FOKUSERA på håret!! förstår ni att jag var på styleport en fredag och fixade det och det höll till på torsdagen veckan efter. Okej kanske lite äckligt att jag inte tvättade håret på en hel vecka men ville inte förstöra håret. Jag kan ju aldrig få till det sådär fint själv. Apprå på det måste jag nog boka en tid innan Let's dance på fredag.

En typisk bra dag. Träning med Ebba aka. Misse som äntligen skaffat (börjat använda) sitt gymkort och en gööör god sallad från Squeezed up

Tipset till vänster kommer ni tacka mig länge för, By Terrys Tea to Tan (adlink,)

Tänk dig en blandning av brun utan sol och kastanjevatten. Denna sprutar du på en sminkborste och applicerar den sen på huden. Du blir brun direkt och den håller en hel kväll och blir framförallt inte kladdig eller drar av sig på dina kläder. Denna har varit min räddning när jag ex. glömt tagit bus och behöver bli brun ASAP

Bilden till höger är ifrån en solig eftermiddag klockan 14:30, hade inte hunnit äta lunch och snubblade på mig själv i en trappa p.g.a. hunger så sprang över gatan till Joe and the juice och köpte en macka. Aldrig ätit något godare.

Var även på en löpanalys förra veckan. Fick veta att jag har lite för dåligt stöd i höften och springer med hälarna nedåt och bromsar min egna fart. Ändå skoj nu när jag börjat springa så mycket. Fick också med mig ett par super sköna skor.

Myskväll med tjejerna (Denna gång bara Oline, Josse och Elin då Shirin och Matti var borta)<3 som jag tycker om dessa människor. Vi har hängt ihop så länge så det känns mer som vi liksom är familj. Hänger inte så mycket men när vi väl hänger är det precis som vanligt

I lördags tränade vi på Barry's Bootcamp. Min bror och hans tjej har börjat träna där varje vecka och jag själv har ju testat en gång tidigare. Jag skulle kanske aldrig köpa ett kort där men går gärna dit då och då och tränar då det är fett kul och lokalen är super najs!

Vill ni veta något äckligt? Det finns inget jag älskar så mycket som fiskbullar. Det enda jag kan och vill äta när jag är sjuk/mår illa eller är ensam hemma. Så när B var i Köpenhamn på jobb passade jag minsann på. Jag äter ju med ris, hört att dom flesta som äter fiskbullar äter med potatis men ni måste testa med ris!! (alla ba okej ingen bryr sig hur du äter dina fiskbullar)

Morgonbad och kvällsbio. Jag och Johanna (en familjekompis) åkte ända ut till Vällingby för att se en skräckfilm, vill se den igen för den var så bra.


Det var lite snaps från min mobil, hoppas ni som sagt uppskattar dessa inlägg. Tänker mer min blogg som en ofiltrerad (mestadels) dagbok så får min instagram utstråla det härliga jag vill insprirera er med.
Säg till om det är något ni saknar i bloggen btw. Olika Kategorier osv.

PUSS

Gillar

Kommentarer

Elin
,
haha jag äter fiskbullar i hummersås med snabbmskaroner 😂
isabelw
isabelw,
Hahaha kan SÅ relatera det där med fiskbullar, älskar också det och äter alltid med ris! En gammal barndomsfavorit😉
nouw.com/isabelw
westergrens
westergrens,
Jag älskar dessa inlägg så för min del blir jag bara glad när du delar dessa <3
nouw.com/westergrens
mikaelaztr
mikaelaztr,
Åh, fiskbullar! Min barndom! Var verkligen det bästa jag visste.

Tycker inlägg med flertals bilder är supermys, snacka om att få inblick i ditt liv!
nouw.com/mikaelaztr