Bilder från min julafton

Hej hörni, tog en paus igår från bloggen men GOD JUL! Bättre sent än aldrig haha...Min jul började först när jag och B satt i bilen vid 12-tiden för att åka till Lydmar. Hans familj är alltid utomlands över jul men när dom varit hemma har dom käkat lunch på Lydmar så den traditionen har vi tagit över tills dom kommer hem. Inte för att jag klagar, det är rätt mysigt att få en ensam stund med min älskling på julafton.

Vi började med lite Padrons (heter det så?) sen tog jag en Egg Benedicte och B tog en råbiff. Det var SÅ gott. Kan aldrig tröttna på egg benedicte. Vi skålade i bubbel och njöt av den goda maten. Det roligaste med mig och B är nog att vi aldrig kommer bli såna som sitter länge på restaurangen. På grund av många bokningar så nämnde kyparen i början att vi enbart kunde sitta till 14:00 (vi var där typ 12) haha vi kollade på varandra och förstod ju att vi inte skulle sitta och käka mer än en timme.

Se hur söta vi är? haha <3

B tog också in en efterrätt (förstår inte ens hur han orkade det?) men ser ni hur trevlig den såg ut?

När vi ätit upp åkte vi hem till mina föräldrar. B's är ju som sagt utomlands så resten av kvällen spenderades hos mamma och pappa. Min bror firade borta med sin flickvän och hennes familj så det kändes också lite tomt faktiskt.

Vi kollade på Kalle Anka och jag & mamma åt gröt (fråga mig inte hur jag fick i mig det efter lunchen) . Jag fick såklart mandeln ;)

Jag i klänning från Loavies // Som ovan brukar det alltid se ut hos oss, i år var det ju jag och B som hämtade granen och måste säga att den var väldigt fin

och så vårt traditionella julbord hemma! SÅ gott även om jag inte älskar julmat haha, brukar ofta äta mängder av vörtbröd, senap och julskinka

Älskling <3 som jag tycker om dig och min lilla Ally boo, det är familjens hund och hon är närmare 15 år snart, både blind och döv men världens mysigaste virrpanna <3 Tråkigt att det här nog var vår sista jul med henne :(

Efter all mat avslutade vi med ännu mer mat haha pepparkakor, lussebullar och en jäkligt god pepparkaks cheesecake som jag måste ha receptet på, den var topp 5 efterätterna jag ätit!

Tack för en magisk jul, nu njuuter jag så mycket av gårdagens minnen. Och mina föräldrar vet minsann hur man skämmer bort, haha vi skulle egentligen inte köpa för så mycket men såklart hade dom "råkat" göra det ändå.

Nu ska jag börja fixa, mamma och pappa kommer till oss på frukost och sen ska vi på bio :) Ikväll vankas det fest på Suite!!


Hoppas ni hade en fin jul!

Gillar

Kommentarer

Chanapha,
Det ser så himla mysigt ut! God jul på dig med <3
chanapha.se
Carrostyle
Carrostyle,
men såå mysigt!!
nouw.com/carrostyle
agneschristina
agneschristina,