Bilder från min mobil och en obehaglig känsla

God morgon babes, börjar inlägget med något lite obehagligare men jag har två veckors tid helt plötsligt känt som en varm hand som lagts på sidan av mitt vänstra lår. Det händer typ 2 gånger om dagen. Innan tänkte jag verkligen inte på det men nu, det är på precis samma ställe blir verkligen supervarmt så jag märker det direkt.Vad tror ni haha? Är ju inte direkt troende på spöken men ändå jaja nog pratat om spölen jag tänkte iallafall bjussa på lite mobilbilder från senaste veckan.

Till vänster: Jag och Hanna klädda i glitter från topp till tå på Oskars dagsfest i lördags // Till höger: Söndagens nödvändigheter i form av halloumiburgare, pommes, fanta, lyxshake osvosv.

Till Vänster: Fick hem två roliga bud tidigare i veckan. Ett från Vass som innehöll nya produkter från No.7 och som jag önskat detta. Mina produkter har tagit slut för mer än 2 veckor sen men jag har inte orkat fixa nya så mitt ansikte har inte mått så bra på senaste. Sen fick jag även Hannas superfina set som hon designat. // Till höger: Vi firade B's mamma Malin häromdagen. Hon ville äta sushi hemma och så fick det bli. Så glad att jag fått en så fin och härlig bonusfamilj.

Igår fotade jag för Thernlunds (ni vet dom som har butik i MOS, Täby osv.?) man ska absolut inte underskatta modellers jobb, det var tufft att försöka vara snygg en hel dag och få till fina bilder haha. Jag vantrivs ju också så mycket i rött läppstift så första halvan av hela fotgraferingen kände jag att jag inte levererade. Men andra halvan när vi körde på lite coolare looks i ett garage kände jag mig mer hemma. Fotade med ett super härligt team och en till kille så visar resultatet när jag får lägga ut :)

Igår när jag kom hem till B's föräldrar (vi bor där just nu då vi har mycket att fixa i huset och inte orkar pendla till landet) då fick jag i mig lite chevresallad innan jag packade upp alla bud inför nästa vecka. Ovan ser ni en liten sneakpeak på vad jag fått hem.

Nu: Jobb, har bokat av träning då jag känner mig lite sjuk och även ett pressbesök blev uppskjutet till imorgon så jag har en heldag på jobbet, så skönt! Senare ikväll ska jag och Josse på event och sen prommis med tjejerna. Imorgon är det fredag och jag har aldrig längtat så mycket efter lite fredagsmys i soffan med B. Haha trots att vi träffas varje dag så får jag abstinens efter honom. Tror det är för att vi liksom bara ses på morgonen och sent på kvällen och då är jag ofta så trött så vi hinner liksom inte snacka.

Juste nämnde jag att jag kanske ska till Barcelona i September, mer om det sen men är så taggad!!

Gillar

Kommentarer