söndagslunch, inredning, botox och morgondagens planer

Brukar ju egentligen göra "min vecka i bilder" men har knappt något roligt inbokat den här veckan så har liksom inte ansträngt mig till att fota så visar lite blandat såhär nu när det ändå också är lilllördag.

Bilderna ovan är ifrån min och B's söndagslunch på sturehof. Jag tvingade honom fota mig innan men intresset var nog inte på topp för ovan ser ni den bästa bilden...haha suck. Som vanligt åt jag en egg benedict och B tog deras råbiff

Jag känner mig så blek och ful just nu. Borde egentligen klippa mig, slinga mig, köra en spraytan osv. men fokuserar instället på återfuktning och mindre smink. Visst får man ha riktiga fulveckor, det har iallafall jag haft den här vekckan och njutit av det.

Jag och några kollegor skulle ta en snabb pw på lunchen häromdagen, men istället gled vi in på diverse inredningsbutiker. Jag tänkte köpa någon av speglarna till mitt dressingroom och kuddarna till soffan i vardagsrummet. Tror det kan bli fint. Nu letar jag även efter en väldigt stor matta som inte kostar lika mycket som en chanel, tips någon?

Såhääär glad var jag igår när dagen nästan var över och Stina kunde hjälpa mig att fota. Håller ni med om att tisdagar suger btw? Måndag känns riktigt bra, nystart och massa energi, onsdag är halvvägs till helg ,torsdagar är bara allmänt mysiga och ja fredagar (behöver jag ens säga varför jag älskar fredagar?) men tisdagar känns så jäkla tråkiga

Dock har väl inte den här onsdagen heller varit as rolig. Jag hann inte äta frukost som jag älskar, jag har inte heller hunnit träna utan jobbat non-stop sen 08:00 (och ja jag sitter forfarande kvar på kontoret, så 12 timmar har jag typ suttit här utan att ens andas frisk luft). med att jag också tar den här selfien så inser jag att jag 1. måste laga min mobilskärm, 2. verkligen måste klippa håret 3. spruta in botox mellan ögonbrynen /skaffa glasögon 4. åka utomlands ASAP.

Imorgon får bli roligare då ska jag:
1. äta frukost (kanske lyxar och äter hemma)
2. Kanske orka sminka mig och sätta på mig något fint (enbart kanske)
3. Kanske fota med någon?? Brukar ju liksom alltid fota med Josse på lunchen eller Hanna, nu är båda borta (hur faaan tänkte ni nu då undrar jag?)
4. träna på lunchen (ett nytt pass jag tror är AS jobbigt)
5. inte bokat in några möten (alltid najs att ha fria dagar)
6. åka hem tidigt hinna allt jag inte kommer hinna ikväll

gud vilket trött inlägg, nu ska jag ta tag i dom sista mailen i inkorgen sen släcker jag ned datorn

P&K


Gillar

Kommentarer

Rebecca
,
carpetvista och rugvista har vi köpt alla våra mattor på och är super nöjda! Bra priser är det också:)
lovisawallin
lovisawallin ,
Åh tack bästa för tipset!! Ska kika in direkt!!
nouw.com/lovisawallin