Blandat från mobilen

Ni brukar ju älska dessa inlägg. Nu fotar jag förvisso typ allt med mobilen (glömde min kamera i Hannas väska i Palma) så alla bilder jag lägger upp är ju ifrån mobilen men här kommer det lite mer vardagliga/oretucherade från mobilen. Ovan precis innan jag skulle åka in till stan, till höger har vi inspo på ett räcke vi ska bygga till trappan ner i källaren. Dock måste vi komma på en lösning så Hoppsan inte får för sig att klättra på räcket, får sätta något typ av glas bakom så det inte går att klättra

Förra veckan var jag ledig så jag och B var nästan varje morgon på söder och åt frukost innan vi åkte med släpkärra till ett stort område som säljer massa grus. Vi håller ju på gjuta klart trappan till entrén och istället för att gjuta hela i betong=dyrt så fyller vi hålen med dränerade grus. Här står jag alltså med spade och B med två hinkar så lassar vi i hålen, tror vi totalt hämtat typ 4 ton nu och ja, i denna värme dog man ju. Men skönt att göra det själva istället för att betala någon att göra det (gratis träning ju ;) )

Här va outfiten jag fotade i stan btw, har nog redan lagt upp den på bloggen men för er som undrar är setet ifrån Loavies, glasögonen Corlineyewear och baddräkten gammal från Gina Tricot.

Vi har haft datenights och morgonmys. När vi inte käkat ute har vi gjort riktigt lyxa frukostar. Tanken var ju egentligen att vi skulle resa bort förra veckan, men min kloka pojkvän övertalade mig att det var bättre att vara hemma och jag håller med honom. För det första så har jag hunnit komma ner i varv och sen har vi fått så mycket gjort och sen har vi faktiskt haft väldigt mycket egentid hemma, vilket också är viktigt.

En lunch på söder som var riktigt mysig // var inne på Margaux blogg och hittade den här bilden, fyfan va finns tennisrack. Även om det är dyrt för ett rack så kan man ju använda det som inredningsdetalj också, typ i bokhyllan. Ja det står iallafall högt på min önskelista att äga ett chanel tennisrack.

Vi har även hängt på landet och myst. Käkat glass på Bullandö och badat en hel del. Mysigt att bästis kom ut också så vi fick hänga lite då vi inte setts något den här sommaren. Hon är verkligen en av mina närmaste vänner och älskar att vi fortfarande efter typ 9 år är lika nära.

Igår var vi som sagt på bio. Jag är ju sedan innan ett stort fan av Tom cruise ;) och sen är även min brors flickväns syster en av huvudrollerna så då är det ju extra kul. Som vanligt med alla mission impossible filmer så var den väldigt bra.

Vi kom iallafall hem rätt sent igår (12-tiden) och jag gick upp 10 i 6 för att hinna duscha osv. innan mina möten idag. Är alltså helt slut nu så måste nog lägga mig och vila en stund innan jag återgår till det som ska göras.

PUSS

Gillar

Kommentarer