Bloggen för 1 år sedan

Jag blev lite inspirerad av Lovisa (klick!) att kolla tillbaka hur bloggen såg ut för ett år sen. Höll på dö när jag bläddrade igenom och tänkte att ni kanske också skulle kunna tycka det var kul att se. Enligt mig har den blivit MYCKET bättre. Inte lika mycket uppdatering (förut körde jag 3 gånger om dagen) men mer kvalitet i bilderna och texterna. Om ett år kommer jag nog också kolla tillbaka och känna att den var jätte ful, går ju inte ens att jämföra med kvalitén på exempelvis Jannis blogg men jag förbättrar mig förhoppningsvis för varje dag som går. Bläddra ner för att se vad jag hade för mig i sept/oktober förra året.

Man valde ju bakgrund till outfitbilderna förut med omsorg eller hur? Till vänster utanför Elektrulux i Arninge och andra på vår gård till lägenheten haha så jäkla snyggt

Haha jag vet inte ens vad jag ska säga till bilderna ovan, frukosten till vänster ser inte alls god ut och i dagsläget hade jag nog inte ens tänkt tanken att fota och vad ska högra bilden föreställa? En bild på min snart gjorda Chiady

Till vänster: en hel del luncher på Riche, hann luncha mer förra året om man jämför med det här Till höger: Min Instagram hade långt ifrån samma kvalitet som nu och så har jag nog dubblat följare.

Halloween med bästis hos Olin

Här hängde vi på Bikbok's halloween fest

Här var jag på event på Sturebadet, sånt hände definitivt inte varje dag.

Det var iallafall lite från hur bloggen såg ut då, längtar tills jag kan få ännu bättre standard på bloggen. Det får bli målet tills nästa oktober ;)
Nu ska jag fortsätta jobba, ikväll får ni min onsdag i bilder :) PUSS

Gillar

Kommentarer