"Bloggskola"

Foto - Lisa Höök

Igår var vi som sagt på Devote kontoret. Vi skulle alltså ha "bloggskola" lite kort sagt. Vi började iallafall med att käka frukost alla tjejer och det bjöds på Acaibowls från Macacosacai. Jag vet inte om ni testat det med Acaibowls med jordnötssmör är typ det godaste som finns.

Vi fick hem lite av deras produkter och jag var så sugen på att testa deras Guaraná pulver. Det är ett pulver som fungerar som koffein men är dubbelt så stark så du behöver enbart en halv tesked och så utsöndras koffeinet under hela dagen så du håller en jämn pigghetsnivå. Får se om det fungerar, tänkte testa göra islatte av den i helgen och då kan ni få recept:)

Margaux och Gabriella hade ställt fram marmor bord enbart för vi skulle kunna ta fina bilder.. Ja det tog ju en kvart innan alla fått en bra bild och vi kunde hugga in haha tough life

Sen började själva "föreläsningen" Först fick vi höra lite mer om MWM, blir alltid lika impad hur cool branch som vi är med och utvecklar för varje dag som går.
Sedan fick vi en kort genomgång hur vi ska använda oss av Google Analytics. För er som inte vet är det ett verktyg som kan läsa av vår trafik mer detaljerat, typ från vilka länder folk klickar in sig ifrån (så sjukt att jag har 30 läsare i USA haha och massa andra skumma länder, hade ingen aning om det) sen ålder, kön osv.


Lisa, jag och Tove
Bilden snodde jag från Bianca

Sedan var det dags för lunch från Panini. Jag testade deras vegansallad som var överdrivet god. Ska börja använda mig av rostade nötter mer i sallader, blir sjukt knaprigt och mättande.

Här har vi gänget. Lite olika bloggare från Devote, Familjeliv och Nouw

Sedan kom Linda från Betterbloggers med sjukt bra info angående vad man får och inte får göra gällande samarbeten inom sociala medier. I det stora hela är det sjukt luddigt vad som är OK och inte då det finns massa hårfina linjer men nu blev det mycket klarare.
Vi fick i slutet av dagen en kort genomgång för hur småknep med Photoshop, TACK bästa Lisa kommer ha användning för massa av dina knep :) OCH stort tack till MWM som tog dit oss igår. En väldigt rolig dag helt enkelt.

Gillar

Kommentarer