Blondie

Var ju äntligen och fixade barret igår hos Camilla. Som ni ser på bilderna var det dags för en rejäl uppfräschning så blev båda massvis med slingor och lite blekning. Jag brukar bara köra slingor men kände för en förändring den här gången. Blir alltid så när jag väl går till frissan, antingen klipper jag kort eller så färgar jag det brunt men nu har jag bestämt mig att låta håret växa ut och försöka hålla det lagom blont. Jag är i alla fall super nöjd.

Dom hade fått in så schyssta produkter. Tyvärr glömde jag bort vad det hette och köpte inte heller med mig hem (måste spara pengar till B som fyller 25 snart, sån ångest har ingen aning om vad jag ska köpa)

Här ser ni före och efter, jag var ju helt sjukt mörkhårig bakifrån haha. Även om jag inte riktigt diggar när håret är nyklippt är det en jäkligt härlig känsla.

Jag och bästa Camilla.

Åkte hem vid halv 9-tiden och kröp ner i sängen med B. Vi kollade på Fast and the Furious som går hela veckan på 6an. Vaknade 20 i 7 i morse och kom på att jag skulle ha ett möte kl. 7. Stressade som en galning och lyckades vara här 5 över. Nu kurrar magen så ska försöka springa iväg och se om vi har någon frukost kvar i köket :)

Gillar

Kommentarer