Bra Brunchställe i Stockholm - STHLM Brunch Club

Igår när jag och Oline vaknade så sprang vi genast ner till Sthlm Brunch Club. Brukar alltid vara en kö på ca. 40 minuter men vi fick bord direkt, haha hela jag jublade då jag varit där kanske 4 ggr och försökt få bord. Vi satt säkert över 20 minuter och bestämde vad vi skulle äta. Som ni ser var deras meny drömlik.

Vi tog in lite avokadomackor (hon med extra bacon och jag ägg) Varsin Juice och såklart en "Instashake"

Alltså hur söt, men framförallt god var inte den här smoothien, jordgubb, grädde och våfflor. 10 poäng!

Haha riktigt koncentrerade tjejer som ska hugga in i maten.

Jag gillade iallafall Sthlm Brunch Club och jag förstår verkligen varför det är sån hype. Skönt att vi dock bara bor 4 minuter därifrån så det är liksom "påvägen" när vi kollar om dom har bord för jag kommer absolut komma tillbaka. Nästa gång vill jag testa deras andra instashake med Nutella!
Just nu är vi påväg på en till visning, vart säger jag inte men vi får helt enkelt se om en kort framtid om det är något intressant. Just nu vill jag inget annat än att flytta ut till landet. Älskar rutinerna vi har då. Går liksom upp tidigt och tar båten till stavsnäs (brukar vara helt sjukt fint), sen sätter vi oss i bilen men stannar vid ett bageri påvägen och köper med frukost. Sen jobbar vi och vid 3-tiden hämtar B mig igen och vi åker tillbaka ut. När vi är framme brukar jag åka lite wakeboard och sen såklart bada och basta innan vi äter middag framför brasan och avslutar med att se skärgårdsdoktorn i sängen. Åh längtar.

Gillar

Kommentarer