Bra och dåligt med denna vecka

En mysig AW med Josse & Martina förra veckan, tror jag haha. Var så himla trött just den kvällen så var inte ett roligt sällskap så vi får göra om det här tjejer :)
Vi var på Paraden som ligger rätt långt bort för bara en AW haha (Valhallavägen 145) men fruktansvärt mysigt ställe. Kommer definitivt boka in en middag där i framtiden.

Bra

- Besiktningen för huset gick bra, längtar tills vi får tillträde
- Fått hem fina och snygga bud. Bland annat ett grymt bud från Glossybox och ett fett bud från Barebells
- Jag har fått mail från företag som jag länge velat samarbeta med och pr-byråer jag tycker är grymma. Alltid lika kul när folk hittar till en trots att jag inte är så stor.
- Jag har fått hänga med min kusin två gånger den här veckan! Det hör inte till vardagen då hon inte bor i Stockholm
- Rodeo (klick!) släpptes i veckan, klicka er in där för att bli inspirerade och hitta bra bloggare

Mindre bra

- Jag har ätit så himla mycket godis. Jag vet att jag lättare blir sjuk och får dålig hy av det så borde försöka hålla mig borta från det
- Mycket räkningar, blää
- Att Stockholm bjöd på snökaos i veckan, har aldrig längtat så mycket till sommaren som då. Är iallfall lite nöjd att solen stack fram igår och idag


Men i övrigt har livet bjudit på en så jäkla mysig vecka. Nu skriver jag ut dom mest ytliga sakerna som varit bra och dåliga. Vill inte dela med mig om för privata bra grejer och dåliga. Har iförsig fixat med ett inlägg som handlar om förhållanden och att bli sviken, får se om jag vågar posta det men jag tror ändå på något sätt att jag kan hjälpa någon därute genom att klicka på publicera. Vi får se :) Ha en fin fredag babes!

Gillar

Kommentarer