Brunch

Hade en så mysig påskfredag. Mötte upp tjejerna (och hundarna) vid 10-tiden för att ta en låång promenad. Det var ju inte världens härligaste väder men skönt att få röra på sig lite innan frukost. Annars har jag svårt att bli hungrig :) När vi hade gått ett tag började allas magar kurra så snabbade vi på stegen till matbutiken. På vägen hem lyckades jag även tappa mitt bankomat kort för andra gången den här veckan...så irriterande och jobbigt.

Vi började laga mat och jag tog ansvaret att gosa med Lillebror. ÅH mysigare fralla får man leta efter.

Det blev äggröra, bacon, mango smoothie, en grön shot och bananpannkakor med jordgubbar och Nutella (tror ni inte att vi slukade hela burken, eller okej jag gjorde nog det). Äggröran var också riktigt clean och god. Länge sen jag åt en utan någonting i utom ägg och grädde, det är nog lite underskattat.

ungefär 1 timme senare tog matkoman över. Vi alla la oss i soffan och halv däckade innan det var dags för oss att börja röra på sig.


Den här lång helgen har gått så fort.. det jobbigaste är att jag blivit sjuk. Ska springa ner till matbutiken så fort jag orkar klä på mig och köpa massa ingefära, citron och halstabletter. Får skippa träningen idag.

Gillar

Kommentarer