BTS bilder med Scwarzkopf

Hej babes, fan va härligt väder det är ute! Ändå har jag inte ens gått utanför dörren förutom en snabb vända till ett byggvaruhus och sen hem igen. Killarna har börjat renovera lite utrymmen vi inte gjort klart i huset så det är stökigt som fan och även om jag städar blir det dammigt 1 sekund senare vilket gör mig SÅ stressad. Aja på tal om något roligare (som jag egentligen skulle bloggat om igår) så var jag ju i torsdags och spelade in + fotade för Schwarzkopf och en kampanj jag har med dom. Ni kommer få se mer av den kampanjen senare på Instagram och blogg men tänkte att det kan vara kul för er att se till BTS

Vi hängde i en lokal ute i Nacka och när jag kom satte jag mig nästan direkt i make-up och hår och satan va nöjd jag blev. Har aldrig blivit riktigt hel nöjd när jag blivit sminkad så har nästan alltid gjort det själv men kan ju vara för att min look i smink skulle påminna om Khloe Kardashian.

Här har vi en bild på hela gänget, fotade med Linda, Jossan, Freja och Annijor

Egentligen hade jag en byxdress från början men fick sedan byta om till något som passade uppsättningen mer.

Såhär såg det ut då, skulle ju personligen aldrig kanske gå klädd såhär men tycker det blev ett coolt slutresultat. Vad tycker ni om min uppsättning btw? Tycker håret blev så bra!

Vid 5-tiden rundade vi av. Då hade alla hunnit fotas själva och i gruppbilder. Det är ju alltid lite klurigt att fotas sådär i studio. Jag är mest van med helbilder, solglasögon och mina egna kläder och framförallt fotas själv. Nu ska man fotas med några andra som man inte känner från början, det blir ju inte lika bra som om man skulle fota med ett gäng vänner. Men det var verklige lärande men också svin kul. Hela gänget där vad så grymma och sen är det alltid kul att jobba med Vass som hjälper Schwarzkopf med den här kampanjen! Nu vill jag göra fler fotojobb i studio så man blir men van :) Jag har ju redan nu lärt mig att säga vad jag inte gillar och gillar när jag exempelvis blir sminkad och så. Det är skönt att kunna ta lite mer plats utan att skämmas.

Nej nu måste jag klä på mig. Om 15 minuter ska vi åka och käka lunch och jag sitter fortfarande i mjukiskläder. Får nog strunta i sminket idag.

P&K

Gillar

Kommentarer

elinbergholm
elinbergholm,
moasimborn
moasimborn,
ebbalowenberg
ebbalowenberg,