Byron - och ett matvrak

Till vänster ser ni monter milkshaken med oreo smak, dulce de leche, grädde, glass, brownie och ja jag har säkert missat någonting.

I lördags var vår sista kväll i London. Jag, Josse och Oline valde att åka en snabbis till Winter Wonderland som var fyllt med människor innan vi mötte upp resten av tjejerna för en middag på Byron. Matilda som sa att dom hade helt magiska burgare och jag var inte snabb på att säga nej. Jag var så sjukt hungrig, trött, bakis och hade beslutsångest så tog sen in allt jag var sugen på vilket var typ en veggo burgare med portobello svamp som var sjukt god, sötpotatispommes (dem var så goda), en avokadosallad med qinoua (inte alls gott), Mac n' cheese (också värdelös), och deras freakness milkshake med oreo smak. Kort och gott tycker jag att ni ska hålla er till pommes, burgare och milkshake när ni är där. Det andra var inte jag skulle vilja äta igen.

Riktigt nöjd tjej, gud va god den där milkshaken var!

Haha ser ni att typ hälften av maten är min, av 5 tjejer.. Riktigt dåligt. Tur att jag startat om den här veckan och kör mindre skit mat men det var värt det just då!

Jag checkar ut och säger god natt nu, så himla trött och slut efter den här dagen. Hoppas att ni haft en bättre dag än mig :)

Gillar

Kommentarer