CLAY mask

God morgon hörni,

Jag är faktiskt otroligt taggad på att det är måndag. Brukar vara tvärtom när jag varit ute på helgen men jag är fast bestämd att fylla min vecka med träning, detox och bra energi. Ska berätta mer om min detox sen. Nu sitter jag på jobbet och vid 12 har jag ett crosstraining pass på sats. När jag kommer hem ikväll ska jag öva på mitt huvudstående och göra några enstaka yoga övningar. Sen blir det nog ett varmt bad med min favorit och fortsätta kolla SAMCRO (har blivit helt besatt haha, längtar liksom till det redan nu). Som förra veckan är det här minst lite uppbokad med events, AW’s , ytterligare jobbevent och tjejmiddagar. Men jag klagar inte, ska bara försöka hinna ta hand om mig lite mer än förra veckan och då kan jag ju passa på att berätta om en ny veckorutin. Som jag nämnde i inlägget nedan så har L’oreal släppt sina nya Claymasks. Dessa ska du använda 2-3 gånger i veckan och jag har nog inga problem att hålla det, så kul att ta på dom haha :)

Glow Mask - Ger dig som namnet lyster och lite glow. //
Exfo Mask - Ger en exfolierande effekt på huden och lämnar fint lyster men också mjukare känsla på huden

Purify Mask - Jobbar djupt in i porerna och lämnar ett matt look på din hy utan att torka ut

Som ni ser så sätter jag Glow vid kindbenen, kör sen EXFO mask runt om ansiktet där jag upplever att min dåliga hy är. Den gröna applicerar jag där jag vill ha en mattare touch samtidigt som den återfuktar.

Får se om jag ser några resultat men hittills känns det faktiskt som den gör skillnad. Hunnit använda den två gånger nu och huden har fått en aning mer lyster. Sen är det väl inte bara jag som verkligen älskar att hålla på att fixa med massa masker osv? Ni hittar dom hos de flesta återförsäljare.

Gillar

Kommentarer