comfy all day look

Innehåller affiliate-länkaroutfits 2020

Jeans - här (jag har storlek 10) / kappa - här (klick) / Tröja - här (klick) / scarf - här (klick)
Okej denna look är nog perfektion, jävligt gravidvänlig dessutom! Jeansen är ett nytt tillskott från Asos, dom har förövrigt ett grymt gravidutbud så tips!. I övrigt en av dom skönaste looksen jag haft på länge :) Kappan är också i ren perfektion.

Vad gör ni då? Jag sitter och ska precis stänga ned datorn och gå och lägga mig. Haft en riktigt mysig dag med lång prommis, lite shopping, lek i parken och middag hemma hos päronen. Imorgon blir det lite mer jobb men fick väldigt mycket gjort nu sista timmen här på kvällen så känner mig ändå ikapp.
Är det andra eller tredje veckan som Todd har fått vara hemma från förskolan? Jag minns helt ärligt inte men det går faktiskt rätt bra. Vi ser till att hålla oss sysselsatta och jag får mycket hjälp så jag hinner med jobbet. Känns ju dock såklart som han har mycket roligare på förskolan. Undrar dessutom om jag kommer behöva skola om honom nu? han har ju typ varit hemma mer än vad han varit där. Jag vill inte att han ska bli orolig när allt detta är över och vi ska återgå till rutinerna. Jaja, kvällstankar som vanligt.

Känns som min hjärna har checkat ut lite så vi hörs bättre imorgon!

Gillar

Kommentarer

hedvigliljeroos
hedvigliljeroos,
Alyssa
Alyssa,
Sjukt fin stil.. undrar hur du har råd! räcker det med din influencer lön? 😊 önska jag hade din garderob
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229