Comfy outfit

innehåller reklamlänkar

Skor - här (klick) / mjukisbyxor - här (klick), jag har storlek M men dom var bannemig för stora haha / Sweatshirt - här (har storlek XL) / hårband - HM (köpte i butik)


Okej jag har dom senaste dagarna levt osminkad, i mjukiskläder hos mina föräldrar. Väldigt skönt och min hy tackar mig. Glowing like never before haha. Det är så sjukt att dagarna bara går och mitt i allt det här så har jag det ändå väldigt bra men jag längtar tills hela den här pandemin är över.
Vi hade ju inga resor inbokade i sommar utan hade egentligen tänkt att spendera alla veckor på landet vilket gör att vi inte heller haft några planer som blivit avbokade. Det enda jag kan tänka på nu är när lilla T ska komma och ja, på något sätt känns det jävligt skönt att vara gravid just nu. Det är ju det enda jag kan se framemot och så hade det ju varit trots pandemi men tiden kanske gått lite fortare haha. Men förstår ni när allt detta är över och man kan möta upp sina vänner på stan, dricka flera glas rosé och bara NJUTA. Det nyttiga med just denna pandemi är nog just det, att vi iallafall för en stund kommer njuta när livet är tillbaka till det normala.

Något vi också ska passa på att göra nu är att ta tag i Todd's sömnproblem. Vi har alltså bestämt oss för att nästa vecka sluta med välling och se om det blir någon skillnad efter 10 dagar. Det kan ju faktiskt vara så att vi också fått ett barn som inte sover bra, och då får man acceptera det men eftersom ni är många som skrivit att ni upplevde samma tills ni slutade med nattmat måste vi ge det ett ärligt försök. Det kommer förmodligen vara skitjobbigt, man kommer vara brutalt trött men det får fan vara värt det (förhoppningsvis).

Okej nu ska jag på mitt TUL (tillväxtultraljud!!) vi hörs efter det!!

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Om man ska se det positiva är det verkligen att vi alla kommer att vara så tacksamma för saker vi tidigare tagit för givet. Och det är the fine lining i allt det hemska.
nouw.com/johannagrahn
aiwa
aiwa,
Snyggt och skönt! 😃
nouw.com/aiwa
emiliehelle
emiliehelle,
Såå fint! 😃 <3
nouw.com/emiliehelle
Linda,
Skorna!!! <3
lhsmaskiner.se/
N
,
Kan inte du skriva ett stor inlägg om grejer du använde massor med Todd som nyfödd/bebis och vad du ska ha/har skaffat för nya bebisen!
oliviamalm
oliviamalm ,
Så himla cool outfit!!
nouw.com/oliviamalm
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Du är ju snygg i precis allt!!!❤️❤️❤️
nouw.com/majanilssonlundstrom
evelinaglad
evelinaglad,
Men asså så snyggt och enkelt. Dock skulle jag föredra en färgklick ❤️
nouw.com/evelinaglad
Matildaberlin
Matildaberlin,
Säger det igen - alltså ÄLSKAR din stil!! <3
nouw.com/matildaberlin
elinekberg
elinekberg,
Älskar outfiten!! 😍
nouw.com/elinekberg