Dag 1 Summeron Båstad

Okej nu kör vi fredagen i bilder, alltså första dagen på Summeron. Vi startade redan klockan 06:00. Då hämtade jag upp Hanna, Gertrude och Anna. Tanken var att första stoppet skulle vara i Jönköping för fika hos Annas mamma och mormor men redan efter 1 timme var vi hungriga.

Vårt första stopp blev alltså OKQ8. När alla ba: åh mysigt vart stannade ni för frukost i en timme? och vi därpå svarade macken lite skamset haha men det var mysigt att sitta och snacka lite (läs: fota typ i en halvtimme) innan vi satte oss i bilen igen

Sen gasade vi på till Jönköping. Annas mamma och mormor hade dukat upp med massa fika när vi kom. Hur mysigt? Innan vi åkte gick vi ned till deras jordgubbsland och plockade lite jordgubbar.

Ytterligare en paus, men i form av en kisspaus. Låt mig säga att vi emellan Jönköping också varit på systemet. Det här blev alltså vårat fjärde stopp på resan haha. Här tror jag klockan började närma sig två.

och då blev vi ju såklart hungriga. Så vi stannade på Tillsammans som ligger i Halmstad. Typ ett litet hippie café/lunchställe. Deras sötpotatis pommes dog man ju för men tyvärr var våra sallader inget speciellt, väldigt smaklösa. Vi satt där ett tag innan vi drog oss tillbaka till bilen

och den här gången för att stanna i bilen tills vi nådde vår slutdestination, Båstad och Summeron

Fick så mycket frågor om min jacka, den hittar ni här (adlink), shortsen är ifrån Levi's och skorna hittar ni här (adlink)

När vi checkat in vid typ fem-tiden (alltså typ 11 timmar senare HAHA) så började vi fixa oss för festivalen. Precis innan vi skulle gå knackade några killar på dörren, dom hade hört att det bodde "några bloggare" ovanför dom och så ville dom ta några kort haha då bad vi dom fota oss i samma veva (blev ju ändå rätt bra tycker ni inte? Det är alltså vänstra bilden) Högra bilden tog bästa Strebel precis innan vi smet in på festivalområdet.

Hanna (med två glas i handen, törstig haha?) och Anna. Genast vi kom till festivalen började festen

Men det var inte bara vi där utan träffade även den här snyggingen och massa andra härliga tjejer

Jag och Elin skulle såklart också livea. Jag gör alltid det när jag börjar bli lite lullig. Sparade liven på min telefon så morgonen efter när jag och Anna skulle kolla på dom dog jag. Vi hade nog inte trott att man hörde vad vi sa i videon men det gjorde man, loud and clear!

Hannas apsnygga lackbyxor hittar ni här (adlink) Måste haffa dom!

Vi fortsatte dansa tills fötterna bokstavligen dog. Men satan va kul jag hade

Min blommiga klänning: länk (adlink)

Vi sprang hem efter Icona pop (som förövrigt var bäst, har ni lyssnat på GIRLS,GIRLS?? om inte gör det!!) för att byta om till kvällen, även om klockan redan var 23. Jag hade dock redan så ont i fötterna så efter någon timme på Pepes gav både jag och Anna upp. Hanna kom efter 30 min och då däckade vi alla tre i sängen. Men det var nog bra för dag 2 blev betydligt mycket mer stökigt haha, mer om det senare idag för nu ska jag äta frukost

Gillar

Kommentarer