Dag 2 Summeron Båstad

Förvarnar redan nu för ett såå långt inlägg med lite blandade bilder från både mobil och kamera Vi vaknade ju iallafall upp relativt pigga på lördagen efter att kommit hem tidigt dagen innan. Då vi inte visste något om att hotellfrukosten ingick åkte vi och handlade en brunch istället (vilket iförsig också var 1000 gånger mysigare)

Såhäär mysigt hade vi det. Åt verkligen tills vi storknade (PS. det gråa ni ser är Annas äggröra haha)

Efter vi käkat bestämde vi oss för att ta ett dopp i havet. Jag älskar att bada, finns inget så uppfriskande som det. Min sommar idyll är att vara på landet och varje morgon gå ner för att ta ett dopp, men det är inte långt kvar nu, på lördag flyttar vi ut igen :) och redan helgen efter kommer både Hanna och Anna dit för en tjejhelg.

Sen var det bara att sätta igång att fixa sig för vid fem-tiden skulle vi vara tillbaka på festivalområdet för ett event med Mercedes. Det var välbehövligt med lite frukt och mer alkohol för att komma igång haha. Solen sken dessutom så det var nästan lite för varmt

Såhär snygga va tjejerna (båda gick dock hem efter festivalen och bytte om)

Själv såg jag ut såhär med Levi's shorts, en blå topp och såklart Hannas dösnygga egendesignade kavaj som ni hittar här (adlink)

På lördagen spelade både Tjuvjakt och Veronica Maggio. Gillar verkligen alla deras låtar men Veronica får mer plus poäng då hon spelade alla bra haha många artister valde liksom två av deras största sen massa man inte kunde. Inte lika roligt då

Jag och två babes, jag har aldrig riktigt hängt med Moa innan men hon är så jävla rolig. Dagen efter festivalen kunde jag inte sluta garva för en grej hon gjort hahah.

Vid sju-tiden var vi sjukt hungriga. Vi drog då till Verandan och käkade lite middag. Hur snygg är inte Anna på den här bilden?

Sen blev det lite stökigt. Jag och Hanna gick backstage för att se när Vigiland spelade och försökte i säkert en halvtimme få springa ut och göra ett stagedive, vi fick såklart ett nej men det var nära på att vi gjorde det ändå. Min anledning var att det ändå var sista dagen så gjorde inte så mycket om vi skulle bli utskickade haha. Efter det här slutade jag fota men då fortsatte vi festen i våran lägenhet och senare vidare till Pepes och Kristallrummet. Där var det stökigt kan jag lova, vill inte ens kolla på min och Hannas sms konversation när vi letar efter varandra. När det stängde promenerade vi hem fulla och glada och Anna lagade äggröra till oss som vi åt innan vi gick och la oss.

Söndagen spenderades med samma tjejer som hela helgen. Vi käkade pizza på Pepes, glass i Halmstad och sen charkkväll. Vi satt ute på balkongen i över 2 timmar och pratade om allt och ingenting. Jag tycker verkligen om dom här tjejerna så jäkla mycket, vi klickade verkligen direkt. Finns många fina i den här branschen men bara några man kan ha såhär roligt med. haha skrattar verkligen när jag skriver det här för jag får för mycket flashbacks från helgen haha

Tack Summeron och Fredrik för en kanon helg!

Gillar

Kommentarer