dagens bästa / sämsta

Såhär har jag sett ut när jag strosat omkring idag, älskar värmen i Stockholm just nu och det verkar jag inte vara ensam om. så mycket människor överrallt. Jag är en sån person som powerwalkar, ska fort fram osv. så känns som jag springer något jäkla hinderlopp mellan alla människor påväg till och från mötena haha.. Tänkte iallafall dela med mig av dagens sämsta/bästa.

Bästa:
- Jag hann sola en timme på lunchen med Elin bland 1000 andra människor
- Jag ska träna idag, trodde inte jag skulle hinna men ändrade om planeringen
- Jag ska äta sushi på våran balkong och fota ett mysigt samarbete

Sämsta.
- Jag vill absolut inte sitta instängd på ett kontor när det är såhär bra väder
- Jag vill ta bloggen vidare till en ny nivå, men vet inte riktigt hur. Kanske köpa ny kamera, anställa en fotograf.. Något måste ske. Främst kanske byta header haha
- När det är såhär varmt (vill verkligen inte klaga på värmen men..) så blir jag väldigt illamående och trött, som luften inte räcker till. Det är kanske därför man helst av allt vill ligga och sola hela dagarna men känns som det tar ett tag att vänja sig vid sån här hetta.

Nej nog snackat, nu ska jag till gymmet och köra 20 minuter på trappmaskinen och lite tabata övningar på rumpa och mage.

PUSS

Gillar

Kommentarer

emmalouiseandersson
emmalouiseandersson,
isabelw
isabelw,
SÅ snygg! Och håller med om att det inte är det roligaste att sitta inne och jobba när det är så här fantastiskt bra väder... Men skönt att du hann sola lite vid lunchen i alla fall 😃
nouw.com/isabelw
Faronsson
Faronsson,
Snygg klänning!
nouw.com/faronsson
melissablogg
melissablogg,