Dance all night, sleep all day

Hade en så jäkla rolig lördag. Mathildas drink var verkligen helt galet rolig då jag träffade så många av tjejerna jag inte träffat på evigheter <3 vi="" började="" dock="" hos="" bickie="" där="" vi="" drack="" lite="" drinkar="" innan="" vi="" skulle="" bege="" oss.="" jag="" och="" elin="" hade="" ju="" typ="" identiska="" outfits,="" ser="" ut="" som="" vi="" hade="" planerat="" det="" i="" förväg="" med="" det="" blev="" faktiskt="" bara="" så.="" tyckte="" i="" alla="" fall="" vi="" var="" sjukt="" snygga="" i="" våra="" skinnbraxor="" och="" spetsiga="">

BÄSTIS!!

Ebba, jag och josse.
Ebba hade precis kommit hem från LA, hur snygg och brun är du inte människa?

Ursnygga födelsedagsbarnet

Blev så glad i lördags när det kändes som sommar ute vid sjutiden. När det började snöa vid 11 ville jag typ börja gråta, det var inte alls kul.
Men vi hade i alla fall som jag nämnde innan en urmysig kväll hos Mathi. Vi pratade om alla klubbar vi smitit in på, första festerna och hur vi tyckte det var as coolt att smita ut mitt i natten. Minns en natt jag, Hanna och Ebba Krus smet ut enbart för att ta en bild där det stod att klockan typ var tre på natten och så drack vi varsin 2,25 cider som vi fått tag i haha vem gör ens så?
Jag blir så jäkla varm i hjärtat av att tänka på mina "ungdomsdagar". Hade så jäkla roligt hela tiden och det var så roligt att bryta mot reglerna haha. Kände verkligen hur gamla vi blivit när vi satt där och snackade.

Gillar

Kommentarer

Gabriel Svensson
,
Riktigt snygga skinnbrallor!