Den blåa Lagunen - Maldiverna fast på Gotland (typ)

Om ni åker till Gotland måste ni åka förbi den Blåa Lagunen. Den ligger typ 1 timme bort från Visby men är så jäkla fint att det typ är ett måste. Vattnet är påriktigt klarblått och allt runt omkring är så fint. Vi hade tur då det var hur bra väder som helst men inga människor typ, Alex berättade att det kan vara sjukt mycket folk typ runt vecka 29 osv.

Vi gick omkring och skakade på benen lite då vi suttit i bilen ett tag och sen fick Ebba agera fotograf.

Egentligen så ville jag inte lägga upp bikinibilderna för jag känner inte att jag är på topp nu men vafan, lite sommarhull har ingen dött av. Det finns säkert lite magmuskler som kommer komma fram efter några löprundor men inte just nu.

Bästa missarna. Medan jag badade stod dom och kramades lite

Alex till höger står och tvekar om han ska gå i medan jag redan är halvvägs påväg. Vattnet var faktiskt rätt varmt

Haha ser så spänd ut. Jag gillar inte att går ner i vattnet, hoppa är mer min grej.Trots att det liksom var varmt känns det kallare att gå ner men jag gissar att jag inte är ensam om det.

Ebbsan ser ut som en riktigt sommarpingla. Vill typ också klippa kort nu.

Haha världens jävla jätte kliv. Men vi hittade ju en klippa och då jävlar kunde man hoppa. Sån jävla lycka att hoppa i 18 grader varmt vatten, klarblått och så riktigt varmt och nästan lite fuktig luft. Drömde mig bort till Ibiza.

Nej nu väntar middag. Vi har ätit pizza två dagar i rad så är riktigt sugen på kött, färskpotatis och hemmagjord bearnaise. Imorgon åker vi hem :( ursch hade velat vara kvar någon dag men veckan som kommer blir rätt tuff. Sista veckan innan semestern och alla handlingar har släppts för projektet jag sitter på så det lär bli några sena kvällar.

Gillar

Kommentarer