Den där jävla ångesten och himmelen därtill

Nu har jag äntligen en stund över så tänkte kika in här då och säga hej. Får lite smått ångest när jag inte uppdaterat på länge och börjar direkt undra om ni som läser kommer sluta läsa min blogg för såna här misstag men nu ska jag inte låta ångesten ta över utan snarare klappa mig själv på axeln. Hade två deadlines igår som jag klarade och istället för att spendera min kväll med att måla naglar och städa i garderoben som jag skrev så åkte jag istället spontant med jobbet till himmelen därtill. Fy satan va mysigt vi hade det och drack en hel del olika viner. Vid 10-tiden rörde jag mig mot Hofen och hängde lite med B och några nyfunna vänner innan några från jobbet anslöt sig igen. Var en rätt lugn kväll, kom dock hem så sent så imorse var det tungt. Men slängde mig i duschen och jobbade rumpan av mig och kände hur ångesten försvann. Jag vet inte om jag berättat det men på sistone har alkohol blivit en sån ångestladdad grej för mig. Det har aldrig varit det förut och jag vet inte om det är en bra grej men jag vill krypa ner i ett hål och aldrig komma upp när jag börjat dricka /är trött för jag druckit. Tror det är kontrollfreaket i mig som blir arg när jag ställer in träning, struntar i att uppdatera bloggen osv. Men ibland måste man väl fan få leva. Jag går inte ut mycket så det borde vara okej men min kropp håller inte med. Var iallafall superskönt att jag slapp den ångesten idag, kände liksom haha nu har jag lurat bort dig från mig kropp men det är faktiskt ingenting att skoja om, ångest suger så hårt.

Men för att komma till Himmelen därtill. En av dem bättre restaurangerna jag varit på. Personalen var fantastik och inte för att tala om maten och vinerna! Allt bara passade så bra ihop. Blev lite kär i tallriken till vänster med prickar på och ångrar surt nu att jag inte kollade vart dom var ifrån. Ni som klickar in er här varje dag känner ju till våra "tallriksproblem" haha. Vi har liksom ett par gråa fula från Ikea nu och jag tål dom inte längre, maten blir inge rolig på dom så vi måste ta tag i det där pronto!

Nu ska jag strax springa iväg på ett möte, följt av ett annat möte sen tänkte jag fortsätta jobba hemma. Har ett bra flow nu så kommer nog bli en sen kväll

Gillar

Kommentarer