använda päls eller inte och att få utstå skit

Jacka - klick / Skor - klick / Skinnbyxor - Zara

Okej hörni, jag har hittat höstens IT jacka. Fluffigare och snyggare blir det inte (ej samarbete utan älskar verkligen jackan). Det ända lite tråkiga är att det inte är faux fur, men får se det som att jag faktiskt väldigt ofta väljer fejk framför päls, äter vego rätt ofta och ja. Alla gör sin del men kunde inte stå emot den här skönheten. När man väljer att "blotta" sitt liv såhär som jag och alla andra bloggare gör får vi ju utstå skit ibland för det vi gör som inte riktigt faller in hos henne/honom. Något man helt enkelt får acceptera men vi gör ju liksom inte alltid rätt för det, är inte mer än människa. Kort och gott, hata inte på mig för att jag väljer att bära päls då & då.

Nu avslutar vi den här kvällen med en promenad följt av godis och film, är så sugen på Crazy, Stupid love som jag såg att Anna kolla på igår.

Gillar

Kommentarer

amandahlarsson
amandahlarsson,
Håller med dig! Inte för att jag inte stödjer veganism, det gör jag. Men hur mycket man väljer att inte skada djur eller natur på något sätt är ju olika för alla. Vad är skillnaden på att välja att äta köttbullar eller använda jacka i riktig päls. Djur kommer till skada oavsett. Tycker det är skönt att du som har sådant inflytande och är en förebild för andra vågar "blotta dig" som du säger.
nouw.com/amandahlarsson
lovisawallin
lovisawallin ,
Skönt med någon som förstår, hade väntat mig taskiga kommentarer men den här blev man ju glad av! tack fina <3
nouw.com/lovisawallin
amandahlarsson
amandahlarsson,
känner igen mig i det du skriver! Vill också kunna bära äkta päls utan att bli påhoppad
nouw.com/amandahlarsson
mimmi
,
Tycker det är svårt med päls.. Är ju spontant emot det, men sen när jag börjar fundera kring det så använder jag ju dunjackor, skinnskor, duntäcke/kuddar osv.. Samt äter kött så det blir ju lite dubbelmoral om jag skulle vara helt anti.
lovisawallin
lovisawallin ,
Jag förstår precis hur du tänker. Jag gör ju likadant och många i min omgivning också. Jag tror fortfarande på sålänge man gör lite så gör det skillnad. T.ex. en veggodag i veckan, kanske inte bara köpa päls osv.
nouw.com/lovisawallin