Den nya presenten - en sous vide, vakuumförpackade nycklar och tips för att spara på mat

God kväll kompisar, ännu ett vardagsinlägg idag men jag gillar att bryta av lite. Imorgon kommer jag återigen med massa härliga och (förhoppningsvis) inspirerade bilder. Ikväll har vi iallafall för andra dagen i rad lagat äggröra i B's nya Sous Vide som han fick av sin morfar i födelsedagspresent, det tar ett jävla bra tag men det är typ påhittigt det godaste jag någonsin ätit. Aldrig ätit en så fluffig omelett som typ inte ens smakar ägg? Egentligen gör man en helt vanlig äggröra, sen kör man i den i en påse som man vakuum förpackar innan man lägger i den i Sous Viden i ca. 25 minuter. Mer kan ni läsa här

Men såklart har det även resulterat att min underbara pojkvän vakuumförpackat mina hörlurar,plånbok och nycklar.. haha orkar inte men man kan alltså ha jätte kul med en vakuumförpackare(?). Tips till er som också bara är två i hemmet och vill att mat ska hålla längre. Vi använder ju oftast typ en halv lök i matlagning och då blir oftast den andra halvan dålig direkt, vakuumförpackat man så håller den upp till 5 gånger så lång tid

Gillar

Kommentarer