Den svarta kappan

Passar på att fota i snön medan den är kvar, det är så mycket roligare när man är lite trött på Stockholm och alla miljöer. Har väl liksom fotat överallt nu känns det som och det kliar i fingrarna att åka utomlands men ska ju absolut inte klaga. Hoppas att det här året ger oss vaccin och att världen kan börja bli lite mer normal igen. Förstå ändå vad mycket man börjat uppskatta efter denna pandemi?

Tänkte iallafall tipsa om lite snygga svarta kappor, den jag har ovan är verkligen PERFEKT och ni hittar den här (klick). Typ det viktigaste plagget jag har i min garderob, då det passar till allt men ser snyggt och elegant ut. Det som jag har tyckt varit ett vinnande koncept när jag provar nya kappor är att ta 1-2 storlekar större. Jag förstår att man inte vill att kappan ska se för stor ut men med en tjocktröja under och en lite för stor kappa tycker jag att den ser lyxigare ut. Ett tips från mig till er bara.

1 - here / 2 - here / 3 - here / 4 - here / 5- here

För er som är på jakt efter en snygg svart kappa så länkade jag lite olika favoriter ovan. Allt ifrån budget till lite dyrare.

Nu: Måndag, ny vecka, nya tag! Det är sol och snö och det gör mig alldeles lycklig.

Gillar

Kommentarer

emeliekumlin
emeliekumlin,
Linnea
,

Undrar var den grå overallen som Tintin har på sig är ifrån? 😊

Sofiealfrida,

Den svarta kappan är verkligen SÅ perfekt att ha i garderoben! Evigt tacksam för att jag investerade i en snygg, stilren svart ullkappa!!

sofiealfrida.myshowroom.se/
Mikaelaturiel
Mikaelaturiel,

Älskar svarta kappor!! Det är verkligen pricken över i:et till en outfit!

nouw.com/mikaelaturiel
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Madeleine,

Jättesöt mössa på din dotter!

wimeny.se/
Kristin
,

Var har ni hämtat inspiration till er kortlek Get laid or get lost? Ser nämligen exakt ut som ett ganska etablerat kortspel från usa som skapats av We’re not really strangers. Visste ni om det eller är det en slump? 😊

lovisawallin
lovisawallin ,
Från massa olika spel 😊 den enda likheten med kortleken är att våra också är röda. Det är dock för att de är Valentines kollektion som röd passade bäst. Tror inte werenotreallystrangers är ensamma att gjort en dejting kortlek. Vi vet givestvis vilka dom är men våra frågor är inte lika deras 😊 kram
nouw.com/lovisawallin
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Tack för inspiration! 😊

nouw.com/psykiskohalsablogg
E
,

Saknar dig på bloggen!

Kajsa
,

Varför festar du mitt en en pandemi?? Såna som dig som gör att vi har så otroligt höga dödstal och smittan bara skenar... kan du snälla hålla dig till restriktionerna, folk dör och människor förlorar sina nära och kära, så snälla ha empati för dem och håll dig till restriktionerna snälla!!!