Direkt från telefonen

Vi hade en så mysig helg med sällskap och gäster typ konstant hela tiden! Precis det man behövde efter 3 veckor i Thailand. I fredags jobbade jag, fotade, åt semlor och kollade inredning och då hade jag på mig det här som ni redan vet

På kvällen skulle vi ha Ebba och Alex på middag men Moa och Rille var inte långsamma på att haka på.
Tanken var att göra någon god pasta och det blev hemmagjord ravioli (fylld med mozzarella och soltorkade tomater), toppade med pinjenötter, stekt spenat, sparris och tomat. MUMS. Vi började kolla på Exit (finns på SVT) och jag har redan sett klart serien haha. Den var så bra.

På lördag spelade jag och Hanna in podd, efter möte jag återigen upp Moa och käkade en trevlig brunch på Nybrogatan 38❤️ Vi har hängt innan men inte så här mycket och det är jag väldigt glad över, hon är en solstråle jag behöver i mitt liv.

MUMS!!!! (Ni var

Vi stannade även och köpte lite semlor. Har redan ätit 5 sen vi kom hem haha

Det blev kväll och inte så oväntat kom Moa, Gertrude och Hanna över på middag och mys!

Buster var också med såklart med en stund haha, han ingår oftast i hänget men som tur är bor vi stort så han får smita upp när vi ska gossipa

❤️❤️❤️hjärta

På söndagen mötte jag upp Josse för att handla mat hem och ordna lite brunch. Låter satsningar än vad det blev haha

Hade med mig en hjälpreda :) han älskar att gå i matbutiker!!

Eller ja, ofta körs han :,) hursomhelst är det väldigt mysigt att ha med honom som sällskap, han uppskattar ju precis allt i matbutiken.

Resten av tjejerna från mitt äldsta kompisgäng (Elin,oline,shirran,matti) kom över och åt. Jag skäms över att visa hur vår brunch slutade Hahah men mackor, oboy och äggröra med fetaost är underskattat!

Just nu ligger jag och myser med den här lilla sötnosen som somnat. Ska strax gå ner till B dock och mysa lite framför tvn innan vi får och lägger oss.

Den här dagen blev btw så mycket bättre än gårdagen. Det är så skönt att ha bra dagar efter dåliga och man uppskattar det så mycket mer.

Puss på er

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Mysigt inlägg, så gott med semlor!!
nouw.com/malinhardstahl
claratime
claratime,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229