Dom senaste bilderna i min telefon

haha okej jag dog när Moa skickade den här bilden. Det fanns en jävla massa mingelbilder från vår kväll i Göteborg och den här bilden på Anna ÄLSKAR jag hahah!! Även den ovan, typ lite Who run the world känsla över den.

Gårdagens historia men snacks innan middagen. En helt vanlig vattenmelon sallad men så god. Till det lite rose (som jag inte drack dock, höll mig till vatten haha)

Till vänster: Hittade den här bilden på Margaux's blogg, jag undrar om den stämmer? ska testa någon gång iallafall // Till höger: B och min bild till vloggen, den får fungera tillsvidare men jag tycker den speglar vloggen rätt bra haha sen är han så förbaskat söt på bilden ovan.


God morgon förresten, vaknade upp på landet idag, tjatade upp B och åkte till jobbet. Innan lunch ska jag träna, vet dock inte hur då B tagit mina hörlurar. Jag var så taggad att testa trappmaskinen på Sats som Lovisa och alla andra pratat om. Sen köra lite mage. Längtat efter känslan att längta till att träna. Men är ni också så att ju mer ni tränar desto mer godis vill ni ha? Jag blir sjukt sötsugen så har ju ätit det varje dag sen jag kom in i träningen... Nej nu ska jag fortsätta jobba, puss

Gillar

Kommentarer