EAT spaghetti or you regretti

Inlägget är i samarbete med Frankenstorm

Hej hörni, som ni vet så har jag tidigare samarbetat med Frankenstorm. Det är ett företag där du kan designa dina egna kläder och Accessoarer. Jag har ju sedan tidigare designat ett mobilskal, en clutch osv. därifrån och jag tänkte visa er lite mer vad jag gjort, så fett att liksom kunna köpa baskläder för att sedan sätta din egna touch på det. Men innan jag visar så tänkte jag ge er en rabattkod så jag inte glömmer bort. Lojsan15 ger er alltså 15% rabatt på ett helt köp (gäller 48 timmar från och med nu)

Produkterna är 100 % veganska

Min clutch där jag skrivit mina initialer i vitt, så fräscht (plus att jag verkligen måste ge hatten av för denna cluthch, så jävla snygg och välgjord). Till den har jag även två band (ett i beige och ett i rosa som jag även har på andra väskor)

EAT spagetti or you regretti, ett rätt lekfullt citat jag brukar tänka på när hjärnspökena som säger att jag inte borde äta pasta, pizza osv. kommer. Jag ÄLSKAR ju god mat, såklart jag ska äta det då

Så kul grej att ge i present till sin bästis (kanske varsin bästis tröja med just det ni brukar säga skrivet på varsin tröja) eller till någon med ett fint budskap eller historia. Man gör ju verkligen det man designar väldigt personligt. Jag tror minsann jag ska designa en tröja till B och till mig så får det stå His på min och Hers på hans, vad tror ni?

Passformen på dessa t-shirts är sjuuk snygg. Jag valde min lite oversize

Klicka in er HÄR för att komma till deras hemsida och om du ser till att köpa något fint till dig själv eller någon du tycker om med en fin historia bakom, dela med dig med hashtagen #addthestory på Instagram! så jag får se vad ni har köpt!

Gillar

Kommentarer

corneliadahlqvist
corneliadahlqvist,
Super cool tisha!😍
nouw.com/corneliadahlqvist
Lissel
Lissel,
Fyfan vad jag längtar tills man går i JEANS igen! Så fräscht 😍😍😍
blogg.loppi.se/linnlissel/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229