Vi tog söndagsmiddagen till en ny nivå

Hur lyxigt hade vi det i söndags? Vi var ju ett gäng som hängde på nyårsdagen och bestämde oss att Desnio igen. Den här gången skulle Alex (som förövrigt är kock på Sturehof) laga middag till oss. Jag kan ju säga att vi blev överösta med god mat och sällskap.

Som ni såg ovan fick vi råraka till förrätt. Alla ingredienser var köpta på sturehof och ja, med Alex’s skills kan jag säga att det var den godaste rårakan jag någonsin ätit, så jag hela 3 stycken haha.

Kock in action! (Ser ni vad vi fick till huvudrätt)

Dani och Hanna satt och var väldigt facinerade

Och ja, hamburgare blev det till huvudrätt med friterade pommes och hemmagjord tryffelmayo, behöver jag säga något mer? Är helt förvånad att jag orkade hela utan att bli sådär äckligt mätt, så man fick ju även i sig några rutor (läs en hel) marabou och 4-5 kakor doppade i havremjölk.

Sådär, det där var vår ”enkla” söndagsmiddag. Alex om du läser det här får du gärna göra varje söndag!!

Nu har jag precis njutit av lite grönkålschips, har egentligen sagt att jag inte ska äta efter 20:00 då det lätt blir att jag enbart äter godis då, så får hoppas att det här fungerar :)


Natti natti

Gillar

Kommentarer

johannamsjolin
johannamsjolin,

Ser ju jättegott ut!

nouw.com/johannamsjolin
Sara Sundgren,

Vad härligt det ser ut! och gott förstås!

saraericas.se