Mina nya favorit produkter

Det här inlägget är i samarbete med Macadamia och innehåller reklamlänkar

Mitt favorit shampo - klick / Balsam - klick

Hej bebisar, är det inte självklart att jag ska bli sjuk nu? Kände idag när jag tränade med Hanna (måste hitta ett smeknamn för dig) att allt var mycket tyngre men trodde ju det berodde på våra dagar i Åre. Såfort jag kom tillbaka till kontoret började halsen klia,kroppen värka och nu ligger jag här med feber, sjuk halsont och hela kroppen värker. Jag blir helt enkelt sängliggandes från och med nu och hela helgen då jag inte kan vara sjuk när vi ska åka bort (förhoppningsvis nästa fredag).

Men då har jag iförsig massa tid för att bara ta hand om kroppen, vilket är najs, ni vet ju att jag inte direkt hatar spakvällar. Tänkte därför också passa på att berätta för er om mitt nya samarbete med Macadamia. Jag har testat deras produkter ett bra tag nu. För mig är det viktigt att jag står för produkten jag representerar, så denna har jag testat några månader innan vi kom överens om att vi skulle köra. Jag kan påriktigt säg att jag älskar deras produkter. Främst för orsakerna nedan:

- Deras volume schampo är magiskt för mitt platta hår
- Mitt hår har blivit sjukt friskt och växt fort som attan (klippte ju mig för inte alls länge sen)
- Produkterna är och känns lyxiga
- Nötallergiker ska akta sig för att ha sår på händerna när dom tar produkterna (kanske låter som något dåligt men enligt mig är det här positivt, då förstår man liksom hur mycket naturligt det innehåller)

Tycker produkterna är så snygga i badrummet. Känns som man direkt kommer in i Bali,eller hur?. Kaklet är ifrån Bricmate och kallas Cement för dom som frågat.

Gillar

Kommentarer

claratime
claratime,
måste testa!!
nouw.com/claratime