Det absolut sjukaste jag varit med om - anställ aldrig Stockholm flyttstäd

Jag skriver det här inlägget för att förhindra fler från att anlita Stockholm Städgruppen AB. Av egen erfarenhet när jag själv flyttade så använde jag mig av dom. Kom tillbaka till lägenheten och det nästan smutsigare än innan dom varit där. Vattenlås och andra basic flyttstäd grejer var inte gjorda. Efter att jag ringt dom och klagat kommer dom tillbaka och tömmer vattenlåset MEN gör även sönder det, så det börjar läcka vatten (Vilket det aldrig gjort förut). Vi fick ringa dit en rörmockare och betala för lagningen. Nu har en av mina närmsta vänner varit med om det sjukaste och jag känner att jag måste skriva om det på här för hennes och för alla andras skull.

I somras beställde hon flyttstädning för lägenheten som hon skulle flytta ifrån. Stockholm Städgruppen AB kommer dit, ska vara klara efter 5 timmar. 6 timmar senare kommer hon tillbaka (alltså efter avtalad tid). När hon kommer in i lägenheten hör hon stön från toaletten och hittar städerskan ha SEX?! där med en man (FÖRSTÅR NI HUR SJUKT?). Hon rusar ut och lika så gör mannen och städerskan. Dom lämnar lägenheten ostädad och med ett förstört elementskydd.

Som ni ser på sms till vänster så säger ägaren att han är ledsen för vad som hänt och att han såklart ska stå för fakturan och reparation och att kvinnan inte ska få jobba kvar. Okej fine han tar ansvar men responsen är ju så dålig så jag dör

Men sen kommer vi till sms 2 där han helt plötsligt ångrar sig, bläddra ner för att se något sjukare

Här ändrar han sig och säger att han faktiskt vill inte ska betala för reparation för elementskydd och ska ha betalt för flyttstädet och avslutar med att det inte är olagligt att ha sex på arbetsplats. Sjukt oproffsigt! Jag hoppas att dom faktiskt inser att det kanske inte är städning dom ska hålla på med och varnar er andra att anställa dom. Även om det inte är olagligt att ha sex på en arbetsplats hade jag inte önskat att min städerska skulle utnyttja min lägenhet för att ha sex på. Jag är så ledsen för min tjejkompis som liksom fått dras med det här sen innan sommaren, helt sinnessjukt.

Iallafall, jag tycker det är sjukt skumt.. Känns nästan som dom driver någon annan form av verksamhet. Ni kan ju läsa mer recensioner HÄR.

Gillar

Kommentarer

Linn
,
Detta är verkligen det sjukaste nånsin! Fyfan vilka oprossiga människor..... det värsta e ju nästan att han refererar till en artikel på nyheter24?! Hahaha.
SofiaNagy
SofiaNagy,
Borde ju verkligen va olagligt att ha sex i någon annans lägenhet?! Det är ju liksom privat egendom. Hoppas verkligen att det snart är över för henne för herregud vad sjukt. Finns riktiga idioter till människor lite här och var...
nouw.com/sofianagy
nicolew
nicolew,
Har aldrig hört nå sjukare!
nouw.com/nicolew
Deo
,
Ok att det kanske inte är olagligt att ha sex på sin arbetsplats, men det borde väl vara olagligt av städerskan att släppa in obehöriga i andras lgh? Eller?
lovisawallin
lovisawallin ,
det hade jag inte ens tänkt på! smart ju.
nouw.com/lovisawallin
Linnea
,
Fy, han borde inte driva ett företag överhuvudtaget och han har ju uppenbarligen ingen koll på lagarna (att han ens länkar till nyheter24 visar ju på vilken nivå hans argument är haha). Läser juridik just nu och en konsument som köper en tjänst av en näringsidkare är i princip alltid skyddad (dock är de flesta tjänst områdena oreglerade men lagar tillämpas analogt) och spelar absolut ingen roll vad han tycker är "rätt" . Även jag som inte är jurist kan redan se att det troligtvis inte står i avtalet att den anställda får ha sex på arbetstid, vilket ändå skulle vara ett oskäligt avtalsvillkor enligt 36 § AvtL. Han är även redan bunden av sitt anbud (behövs ingen accept) i första sms;en om att han tar på sig kostnader för reparation och städningen enligt löftesprincipen. Säg till din kompis att kontakta en jurist, borde finnas flera möjligheter för skadestånd pga fel hos tjänsten. / tjej som tentapluggar 😊))
lovisawallin
lovisawallin ,
aaa verkligen, får se om hon orkar ta det vidare och bråka med honom. så dålig energi 😟 vi vill bara få fler att inse så han inte får så mycket jobb 😊 tack fina för din kommentar
nouw.com/lovisawallin
elinskoglund
elinskoglund ,
Detta var det SJUKASTE jag läst! Att han försvarar det, herregud... Det viktigaste för en privatperson när man tar in städare, är ju att dom ska visa respekt till sitt hem, annars känner man ju sig otrygg. Att han står bakom att sin anställda har sex med en random person på toan är ju verkligen helt sjukt.
nouw.com/elinskoglund
mariellelindahl
mariellelindahl,
men sååå sjukt! Arbetsgivarens svar var ju bland det konstigaste man läst. Dessutom borde man kunna anmäla personen som inte hade tillåtelse att vara där för hemfridsbrott och de båda för sexuellt ofredande. Beror ju lite på vilken arbetsplats man har om kan anse att det är brottsligt eller ej. 😊 detta handlar om en bostad. Haha. Vilka människor det finns.
nouw.com/mariellelindahl
mariellelindahl
mariellelindahl,
.. om det nu var kvinnan som själv tagit dit mannen och inte arbetsgivaren.. han verkar ju lite väl obrydd. Kanske förekommer det ofta att de brukar skicka in män till bostäderna de städar i. 🤔
nouw.com/mariellelindahl
Lisa
,
Det är olagligt, ni kan kräva stadestånd av företaget m.m.
sjukt, vem vet hon kanske är protutierad på sina städjobb!
www.missjennie.se
lovisawallin
lovisawallin ,
ja man vet ju aldrig, men sååå sjukt!!
nouw.com/lovisawallin