fluffiga vinterjackor & att vara i en relation

@josefinlavold 's jacka - klick // Min jacka - klick

Tror ingen har missat dessa jackor men om ni har det så är det ett hett tips. Jag använde min för första gången i helgen och den var så varm och skönt, tycker den påminner sjukt mycket om dessa (klick) jackor (men då mycket bättre pris).

Hur mår ni då? Jag är så nöjd att den här veckan är så lugn och obokad. Jag hinner liksom med allt och känner mig inte stressad eller pressad som jag brukar vara. Idag känner jag att jag ska ha kvalitetstid med B. Kolla på film och bara vara.
Satt och tänkte på att dom senaste månaderna ändå inte varit så lätta, vi har bråkat mycket. Vi har ju köpt hus, som vi renoverar. Alla pengar vi drar in i månaden går dit, vi har bott hemma hos hans föräldrar sen maj (tack gode gud att dom orkar det för annars hade bygget i huset tagit dubbelt så lång tid). Men ja ni kanske förstår hur mycket en relation slits av det? Vi är ju aldrig ensamma bara han och jag, utan alltid omringas vi av människor,vi båda har haft sjukt mycket att göra på senaste så vi har inte heller haft någon dag över till varandra. Vi unnar oss ingenting just nu och det mesta vi pratar om är ju såklart hus och pengar. Men jag är så glad att vi gjort den här resan, jag är minst lika kär nu som innan vi köpte huset och har nästan fjärilar i magen av hur bra det kommer bli när vi får flytta in. Typ som att bli nykär igen och få göra om allt igen. Vi ska liksom bygga vårat hem, blir nästan tårögd när jag tänker på det haha ååh jag längtar så mycket, känslan är nästan obeskrivlig

Gillar

Kommentarer

Johannabrege
Johannabrege,
så fina jackor!! checka jättegärna in min blogg (vet att sån här "reklam" är tjatlig, but your girl trying to get started haha)
nouw.com/johannabrege
Elinjordo
Elinjordo,
Älskar dessa jackor! Har den själv i lila 😻😻
nouw.com/elinjordo
emeliezetterberg
emeliezetterberg,
Jag beställde i svart men tyckte den va så sjukt oskön inuti, typ hård kändes den. Så har inte riktigt lyckas lösa hur jag ska klä mig i den så jag får en snygg stil och att den ska kännas bekväm på samma gång. Någon som känt lika och har tips? Så sjukt snygga jackor ju 👌🏻😍
nouw.com/emeliezetterberg
lovisawallin
lovisawallin ,
Asså jag hade den med en t-shirt under och tyckte den va super skönt men vissa är ju "känsligare" för vissa material..
nouw.com/lovisawallin
lovisawallin
lovisawallin ,
Du sa att du hade den i svart? Jag skulle matcha den med ett par patent eller skinnbyxor en stor oversize långärmad tjocktröja (då känner du nog inte av att den är oskön)
nouw.com/lovisawallin
EstelleWang
EstelleWang,
maudannlizette
maudannlizette,
elinaolssons
elinaolssons,
Emma
,
Dags för barn snart?
lovisawallin
lovisawallin ,
Det vet man ju aldrig 😊
nouw.com/lovisawallin
Julia
,
så fin av dig att du delar med dig av sånt! Älskar ärliga och personliga bloggare. Och du är en av dom!!<3
lovisawallin
lovisawallin ,
Fina du, tack för din kommentar <3
nouw.com/lovisawallin
Elin,
Så himla fin text!
devote.se/elinbergholm
emmasjostrand
emmasjostrand,
ååh älskar den rosa jackan!
nouw.com/emmasjostrand