Paris och middag med Yves Rocher

Dinner with YVES ROCHER

såhär mysigt hade jag och @josefinlavold det förra veckan när Spalt PR bjöd in till middag med Yves Rocher. Vi åt på Miss Clara och maten var inspirerad av vad produkterna innehöll, godast var nog efterrätten haha. Så härligt att vi fick plocka på oss en massa av nyheterna så är ju beyoond taggad att testa alla produkter.

Dom visade också upp var en del av produktionen håller till och just i det lilla området i Frankrike har dom även ett känt spa. Fick frågan om jag ville följa med och ska se om det är möjligt. Hade ju varit en dröm!

Nu ska jag iväg och bränna av ett andra träningspass för dagen. Hunnit med så sjukt mycket idag och hoppas jag har samma energi efter passet så jag kan fortsätta jobba.

Okej stryk det. Fick världens ont i huvudet (ni vet man mår illa, det känns som ögonen ska poppa ut ut huvudet och allt dunkar) lovar att de är för att jag inte använt glasögon idag, sååå tröttsamt. Nu är jag istället påväg hem och på skit dåligt humör för jag både sett fram emot Heat passet och att träffa Tove baaaaajs

Gillar

Kommentarer