Något ni kanske inte visste om mig

Det bästa med hösten måste ändå vara att både utekvällar och hemmakvällar blir så mycket roligare! Man hypear alltid sommaren så mycket men tycker verkligen hösten bjuder på roligare utekvällar och mysigare hemmakvällar med tänd brasa, te och godis.

Den snygga jackan jag har lånade jag av Hanna men har beställt en likadan till mig, det är snyggingen Hannah (Fashionablefit) som gjort en till kollektion för Nelly och hon har släppt massa snyggt. Jackan hittar ni här klick (adlink)

Den här helgen valde jag att ta det lugnt, egentligen för att jag kanske skulle åkt bort på måndag men även om inte det blev av så är jag väldigt glad att jag valde att vara hemma. Igår mötte jag som sagt upp Hanna efter jobbet och körde ett hårt träningspass följt av en pw, hur duktiga?

Efter vår prommis så handlade vi kvällens härligheter. Fick bli en pasta med salami, mozzarella, tomater, pesto och pinjenötter. Det va så gott och busenkelt

Såhär mysigt hade vi det medan vi halvt kollade serier med och dog i matkoma. Jag lyckades ju förutom att äta lite för mycket pasta klämma i mig en hel ben&jerry (inget är omöjligt när det gäller mig). Det är något med myskvällar på helger, det är typ heligt för mig haha något ni kanske inte visste :) Jag älskar ju att äta mig genom helgerna om jag inte är ute haha ojoj charmig tjej.

Nu ska vi äta godis (chockade eller haha) och kolla gåsmamman

Gillar

Kommentarer

nathaliesaberian
nathaliesaberian,
såå sjukt snygga bilder!!
nouw.com/nathaliesaberian
amandahlarsson
amandahlarsson,
Den guldiga jackan Hanna bär är ju "to die for"
nouw.com/amandahlarsson
ebbalowenberg
ebbalowenberg,
Alltså ååååh så snygg du är!!!
nouw.com/ebbalowenberg
Hannaeka
Hannaeka,
Guuuud så snygg jacka och god mat!
nouw.com/hannaeka