Bilder från min mobil

Det var länge sen så vi kör igen, Jag älskar ju att blanda in lite mer vardagliga bilder i bloggen.

Till höger ser ni mig och Henrietta på Googles huvudkontor någon fredag sen, får lite ångest när jag ser den här bilden då jag inte lagt upp någon youtube film än och det var därför vi var där haha // Till vänster när vi är ute och kör någon tidig lördag morgon, hur fint är det inte ute då?

Till vänster : På måndagar tränar jag med Oline och efter åker vi till jobbet ihop, förra veckan insåg vi att dom vid tunnelbanan har en liten breakfast truck så vi köpte varsin kaffe där // Till höger: Ett härligt frukostbud som jag fick hem förra veckan. Jag får ca. 3 bud om dagen men just mat ligger extra varmt om hjärtat. Typ som att jag fick 20 kg godis av candy people aah förstår ni vilken dröm

Jag och Hanna på prommis

Förra veckan skulle jag fota ett samarbete som ska upp på instagram. Vi hängde på Clarion vid ringvägen och åt frulle innan vi alla satte igång och fotade och så avslutades det med en härlig massage. LYX!

Vi har fått världens mysigaste kontorshund, säg hej till Ceasar!

Rebeccastella the brand fyllde 2 år och det firade dom med att skicka ut en supergod tårta! Till höger bär jag hennes apsnygga lackrock. Ni vet väl att jag är ambassadör för deras märke? Uppger ni dessutom wallin20 får ni 20 % (gäller enbart idag)

Till vänster: Ytterligare en asfet solnedgång, längtar till solnedgångarna i NY //TIll höger: Var på ett lunchevent med Solinotes, deras parfymer luktar alltså så jäkla gott. Min favorit är vanilj och ni hittar dom här (klick)

Till vänster: Längtar tills vi flyttar in i huset och jag kan göra egen smoothie, fått sånt sug efter det på morgonkvisten // Till höger: Hur mycket vill man inte ha en camo weekendbag?? Denna Kylie har är FÖR fet!!

God morgon babes, så kul att ni är några nya som kikar in här :) Välkomna och tveka inte på att ställa frågor i kommentarsfältet om ni undrar något. Klockan är nu halv 9 och jag har hunnit: Boxas, ätit frulle och sitter nu och jobbar.

Vi hörs som vanligt senare

Gillar

Kommentarer

Lovisacarlqvist
Lovisacarlqvist,
Så mysiga bilder!
nouw.com/lovisacarlqvist
Josefinelycksell
Josefinelycksell,
Oförskämt snygga😳
nouw.com/josefinelycksell
Elineckerman
Elineckerman,
snygga🙄🙄
nouw.com/elineckerman
simonefrithiof
simonefrithiof,
wow, så vackra ni är 😃
nouw.com/simonefrithiof
NajmaAhmed
NajmaAhmed,
fina ni! 😍😍
nouw.com/najmaahmed
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Victoriarungstedt
Victoriarungstedt,
det första jag gör på morgonen är att kolla din blogg😍
nouw.com/victoriarungstedt
lovisawallin
lovisawallin ,
Påriktigt!! vad glad jag blir <3
nouw.com/lovisawallin
Johannabrege
Johannabrege,
adelinaadelina
adelinaadelina,
emmasjostrand
emmasjostrand,
åh vilka fina bilder!
nouw.com/emmasjostrand