Innan snön

Jeans - Levi's / Tröja - Ivy Revel / Jacka - klick / Väska - klick (adlink, finns även i svart och rött)

Såhär såg jag ut förra veckan om jag inte minns fel? Jaja innan snön kom iallafall haha. Känner mig alltid mest bekväm i ett par levi's jeans, sneakers, mysig tjocktröja och en snygg jacka (gör ofta hela outfiten). Sen älskar jag min väska från Day som är perfekt som vardagsväska då den är stor och rymmer det mesta, det är så snyggt att det är mocka på sidan också, bra detalj liksom!

Nu ska jag snart bege mig från kontoret, så skönt att jag verkligen inte haft några events eller så inbokade den här veckan vilket gör att jag kan lägga fokus på hus och jobb. Mer såna veckor känner jag nu. Dock håller jag på att bli sjuk, vet inte om det är för att det är för kallt i huset (Vi hann inte få upp värmen innan vi flytta in) eller vad det är. Ont i huvudet har jag också haft nu 3 dagar i rad.

Nej juste innan jag går jag ska rita upp hur våra badrumsmöbler ska se ut, skulle ni tycka det va kul om jag bloggade om inredningen till huset. Tänkte ju köra vloggar på det men ni kanske vill se det här också?


Gillar

Kommentarer

Johanna
,
men vartifrån är skorna! Magiska
lovisawallin
lovisawallin ,
Jimrickey 😊
nouw.com/lovisawallin
Amanda
,
jaaa mer om huset!!
lovisawallin
lovisawallin ,
Melimpz
Melimpz,
såååå bra blogg du har!!!! 😍😍 nouw.com/melimpz
nouw.com/melimpz
Linnea
,
Hej! Vilken storlek har du jackan i? 😊
lovisawallin
lovisawallin ,